Loriguilla ofereix als xiquets i joves campus esportius d'estiu Loriguilla ofereix als xiquets i joves campus esportius d'estiu
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla ofereix als xiquets i joves campus esportius d'estiu


.Les activitats esportives d'estiu dels clubs esportius de Loriguilla ja han anunciat la seua programació. D'aquesta manera, els xiquets i joves del municipi tindran l'oportunitat de practicar futbol, pàdel i bàsquet i continuar aprenent durant el mes de juliol.

El campus de futbol se durà a terme al poliesportiu des del 3 fins al 28 de juliol i tindrà un cost de 200 euros, però també s'ofereix la opció d'apuntar-se per una setmana solta. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb els organitzadors a través del 689 17 86 50 o enviant un correu a caravacasuarez@tecnicesportiu.com.

Pel que fa a l'oferta de pàdel, només hi ha disponibles 12 places, per la qual cosa és important apuntar-se tan prompte com siga possible. Es celebrarà des del 26 de juny fins al 14 de juliol en horari de 9:00 a 14:00 hores al poliesportiu i, a més de les classes de pàdel, inclou l'accés a la piscina tots els dies. Per a més informació és necessari posar-se en contacte amb algun dels següents números: 601 343 682 / 671 090 691.

Finalment, el campus de bàsquet tindrà lloc des del 26 de juny fins al 28 de juliol, amb la possibilitat d'assistir només a alguna setmana en concret i també l'opció de servei de matinera i menjador.

Per a obtenir més informació i realitzar inscripcions, és necessari comunicar-se amb els organitzadors a través dels següents números de telèfon: 601 343 682 o 671 090 691.

 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal