Loriguilla celebra Sant Joan del 23 al 25 de juny Loriguilla celebra Sant Joan del 23 al 25 de juny
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla celebra Sant Joan del 23 al 25 de juny

Loriguilla celebrarà durant el cap de setmana del 23 al 25 de juny les Festes de Sant Joan, en honor al seu patró, amb multitud d'esdeveniments per a tots els públics.

Així, el divendres 23 hi haurà inflables i activitats aquàtiques des de les 12 del migdia a la piscina municipal i a les 18:00 hores es repartiran gelats a tots els assistents.

El dissabte 24 els veïns i veïnes podran merendar orxata amb fartons a partir de les 18:30 hores a la plaça major, a les 19:30 hores la Societat Musical Sant Joan Baptista oferirà un concert al Teatre Municipal i per a finalitzar el dia actuarà a la plaça major l'orquestra La Creuada a les 23:00 hores.

El diumenge 25 s'oficiarà una missa en honor a Sant Joan Baptista amb la Societat Musical i el cor parroquial i en finalitzar es dispararà una mascletà a la plaça de l'ajuntament.

Per la vesprada, a les 20 hores, s'iniciarà la processó al patró Sant Joan Baptista que conclourà amb un gran espectacle de focs artificials.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal