Llíria mantindrà en 2023-2027 el govern d'esquerres amb el pacte de PSPV i COMPROMIS-MOVE Llíria mantindrà en 2023-2027 el govern d'esquerres amb el pacte de PSPV i COMPROMIS-MOVE
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria mantindrà en 2023-2027 el govern d'esquerres amb el pacte de PSPV i COMPROMIS-MOVE

 Segons han informat i publicat els dos grups implicats (PSPV i COMPROMIS-MOVE), el pacte ja està signat i les fotos corresponen a aquest moment, i el denominen com a pacte d'Almodí II, ja que és la continuïtat del que ja venen subscribint des de l'última legislatura.

Per tant, demà en la investidura no hi haurà canvi d'alcaldia, ja que Joanma Miguel (COMPROMIS-MOVE) continuarà com a alcalde, qui ha estat exercint com a alcalde després de substituir Manolo Civera (PSPV) en virtut del pacte d'Almodí I. Segons l'acord, el cap de llista del PSPV-PSOE, Paco Gorrea, accedirà a l'alcaldia el 2025, complint així els dos anys de repartiment d'alcaldia establerts en el pacte.

A més, segons han informat  les regidories es repartiran de la següent manera:

El PSPV-PSOE estarà al capdavant de Gestió Urbanística/Habitatge, Obres Públiques i Serveis; de Protecció d'Entorns Naturals, de Gestió i Promoció Cultural, de Protecció Ciutadana i d'Economia i Hisenda i Esports.

Compromís-Move assumirà les regidories de Política Territorial, d'Educació en Valors, Gestió Turística/UNESCO, Polítiques Inclusives, Sostenibilitat/Urbanitzacions, Modernització i Smart City i Govern Interior.

Per tant, la capital de Camp de Túria tindrà a Ca la Vila un govern d'esquerres que farà front a l'embat dretà que sembla arribar des de la Generalitat.

 


   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal