Llíria celebra una nova edició del certamen literari 'Pascual Enguídanos' en el centenari del naixement de l'escriptor Llíria celebra una nova edició del certamen literari 'Pascual Enguídanos' en el centenari del naixement de l'escriptor
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria celebra una nova edició del certamen literari 'Pascual Enguídanos' en el centenari del naixement de l'escriptor


Els treballs es podran presentar del 31 de maig a l'1 d'agost

La Xarxa de Biblioteques de Llíria ha organitzat la novena edició del certamen literari de relats curts en castellà i valencià 'Pascual Enguídanos-George H. White'. El termini de presentació de les obres estarà obert des de demà, 31 de maig, i fins a l'1  d'agost de 2023.

El regidor d'Arxius i Biblioteques, Paco García, ha assenyalat que esta convocatòria "s'emmarca en un any molt especial, en el qual celebrem el centenari del naixement de l'il·lustre escriptor de la nostra ciutat, Fill Predilecte de Llíria a títol pòstum, que dona nom al concurs". A més, "amb motiu d'este aniversari, estem preparant una programació d'activitats, per a continuar difonent el gran llegat del precursor de les novel·les de ciència-ficció a Espanya, i que se celebraran principalment en l'últim quadrimestre de 2023".

La participació en el certamen està oberta a totes les persones majors de 18 anys residents a la Comunitat Valenciana, sense distinció de nacionalitat, i que no hagen sigut guardonades en l'edició de 2022.

Els treballs presentats hauran de ser inèdits i no haver sigut premiats en concursos anteriors. L'aventura ha de ser l'eix temàtic, en qualsevol gènere i modalitat: fantasia, policíaca, històrica, ciència-ficció, western o viatges.

Les persones guardonades en cadascuna de les categories, castellà i valencià, rebran un premi dotat econòmicament amb 800 euros, i les finalistes 400 euros.

Les bases d'este certamen, que pretén fomentar la creació literària, estan disponibles en el web municipal.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal