Les paperetes electorals de Sumar portaran la imatge del rostre de Yolanda Díaz Les paperetes electorals de Sumar portaran la imatge del rostre de Yolanda Díaz
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les paperetes electorals de Sumar portaran la imatge del rostre de Yolanda Díaz

   

   Les paperetes electorals de Sumar a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol portaran una imatge del rostre de la vicepresidenta segona i candidata a la Presidència del Govern, Yolanda Díaz.

   Segons ha indicat  fonts del partit instrumental, s'ha optat per aquesta estratègia per a les circumscripcions tant al Congrés com el Senat de la coalició, que just aquest divendres acaba les negociacions per a reagrupar a l'espai a l'esquerra del PSOE.

   D'aquesta forma, es recorre a aquesta pràctica que en el seu moment van usar l'exlíder de Podem Pablo Iglesias en els seus primers comicis, el diputat i líder de Més País, Íñigo Errejón, al 2019; l'exdiputada andalusa Teresa Rodríguez o l'exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena.

   Tots ells van recórrer a una fotografia de la seua imatge en altres comicis perquè l'electorat identificara al seu líder amb la marca electoral.

   Recentment i per a les eleccions del 28M, el candidat de Drago Verds Canàries Alberto Rodríguez, també va recórrer a el seu rostre en l'apartat del logotip de la papereta electoral de la seua formació.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal