L'Eliana en primera línia: Celebrant l'Orgull amb la campanya 'Igualtat, drets, respecte' L'Eliana en primera línia: Celebrant l'Orgull amb la campanya 'Igualtat, drets, respecte'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana en primera línia: Celebrant l'Orgull amb la campanya 'Igualtat, drets, respecte'

#leliana  #Orgull

L'Eliana s'uneix a les celebracions de l'Orgull

La campanya de 2023 començarà el proper 26 de juny.

L'Ajuntament de l'Eliana es suma, un any més, a les celebracions entorn del Dia Internacional de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals, Transgènere i Intersexuals, que se commemora el 28 de juny. I, novament, en aquest 2023 ho farà en col·laboració amb l'associació local Marietes, amb la campanya "Igualtat, drets, respecte".

D'aquesta manera, del 26 al 28 de juny, la localitat acollirà un programa d'activitats en què han participat, a més, les entitats l'Eliana Cinema, Jam Poètica, Cor de l'Eliana i l'Elianavol. Els esdeveniments s'iniciaran amb una inauguració el dilluns a les 12 del migdia a l'Ajuntament, on es llegirà una declaració institucional i es hissarà la bandera al balcó.

El dimarts 27, a les 19:00 hores, tindrà lloc la projecció de curtmetratges per a la diversitat, a càrrec de l'Associació Marietes en col·laboració amb l'associació L'Eliana Cinema. Es tracta de la projecció d'una sèrie de curtmetratges relacionats amb la diversitat que s'han presentat en el festival de curtmetratges organitzat en el municipi. A continuació, es realitzarà una taula rodona amb la participació d'un representant de Marietes, un representant de L'Eliana Cinema i una directora d'un dels curtmetratges. L'activitat tindrà lloc a la sala Pep Torrent del centre sociocultural. Hi ha places lliures fins a completar l'aforament.

El dimecres 28 de juny, a les 11.00 hores, s'instal·larà una taula informativa al mercat municipal. A partir de les 12.00 hores, s'emetrà un programa especial a l'emissora municipal Ràdio Túria. A les 19.00 hores, es clausuraran les commemoracions amb un acte a la plaça del País Valencià, en presència de l'alcalde, Salva Torrent. Durant l'acte, es llegirà un manifest i es realitzaran actuacions de diversos col·lectius locals, acompanyades de l'oferta de "coquetes".

A més, s'oferiran als alumnes dels centres educatius recursos didàctics sobre temes LGTBI, i la cartelleria difondrà un codi QR que enllaçarà amb la secció temàtica corresponent, creada per la Biblioteca Municipal.

L'alcalde Salva Torrent ha destacat que el model de ciutat de l'Eliana no admet cap tipus de discriminació cap a cap persona, reiterant el suport que, des de fa anys, l'Ajuntament brinda al col·lectiu LGTBI.

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal