L'atur baixa en 4.526 persones al maig a la Comunitat fins als 330.918 desocupats L'atur baixa en 4.526 persones al maig a la Comunitat fins als 330.918 desocupats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'atur baixa en 4.526 persones al maig a la Comunitat fins als 330.918 desocupats


El nombre de persones desocupades a la Comunitat Valenciana ha disminuït en 4.526 durant el mes de maig, situant-se en un total de 330.918 desocupats.

Aquesta disminució de l'atur suposa un descens del 1,35% respecte al mes anterior. En termes interanuals, l'atur ha disminuït en 28.898 persones, la qual cosa suposa una caiguda del 8,03% en comparació amb maig de l'any anterior.

Per sectors, l'atur ha baixat en tots ells durant el mes de maig. El sector serveis ha registrat la major reducció, amb 3.607 desocupats menys, seguit de la construcció amb 661 desocupats menys. La indústria ha experimentat una disminució de 486 desocupats, mentre que l'agricultura ha registrat 97 desocupats menys. Per la seua banda, el col·lectiu sense ocupació anterior ha disminuït en 13 persones.

Quant a la distribució per gènere, l'atur ha afectat més a les dones, amb un total de 183.150 desocupades, enfront dels 147.768 homes en situació d'atur.

Malgrat aquesta disminució de l'atur,  destaca la xifra de desocupats continua sent elevada i que encara queda treball per fer per a millorar la situació laboral a la Comunitat Valenciana.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal