Lambda adverteix al PP: 'Els drets LGTBI no són negociables, seria trair als seus militants' Lambda adverteix al PP: 'Els drets LGTBI no són negociables, seria trair als seus militants'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lambda adverteix al PP: 'Els drets LGTBI no són negociables, seria trair als seus militants'


L'organització LGBTI Lambda ha emès una advertència al Partit Popular (PP) a València, assenyalant que els drets de la comunitat LGTBI no són negociables i que qualsevol intent de fer-ho seria una traïció als seus militants.

En un comunicat publicat avui, Lambda ha expressat la seva preocupació per les recents declaracions d'alguns membres del PP que insinuaven la possibilitat de revisar o limitar els avenços en matèria de drets LGTBI a la regió. Segons l'organització, això constituiria un retrocés significatiu i una negació dels drets i llibertats fonamentals de les persones LGBTI.

Lambda ha recordat els avenços assolits en la defensa dels drets LGTBI en els últims anys, com ara l'aprovació de lleis d'igualtat i no discriminació, el reconeixement del matrimoni igualitari i l'adopció per part de parelles del mateix sexe. Aquests avenços han estat fruit de la lluita i el compromís de moltes persones, i qualsevol intent de revertir-los seria un cop dur per a la comunitat LGBTI.

A més, l'organització ha instat al PP a mantenir un compromís clar amb la igualtat i la no discriminació, i a respectar els drets de totes les persones, independentment de la seva orientació sexual o identitat de gènere. "Els drets LGTBI no són una mera qüestió política, sinó una qüestió de justícia i dignitat humana", ha destacat Lambda en el seu comunicat.

Lambda també ha recordat al PP que la defensa dels drets de la comunitat LGBTI és una demanda àmpliament recolzada per la societat i que qualsevol intent de debilitar-los podria tenir conseqüències negatives tant en termes polítics com socials.

En conclusió, Lambda ha deixat clar al PP que els drets LGTBI no estan subjectes a negociació i que qualsevol intent de minvar-los seria una traïció als seus propis militants i als principis d'igualtat i justícia. L'organització insta el partit a mantenir un compromís ferm amb la defensa dels drets de la comunitat LGBTI i a continuar avançant cap a una societat inclusiva i respectuosa.


 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal