L'ambaixador d'Espanya davant Nacions Unides, Agustín Santos Maraver, s'uneix a la llista de Sumar per a les eleccions generals L'ambaixador d'Espanya davant Nacions Unides, Agustín Santos Maraver, s'uneix a la llista de Sumar per a les eleccions generals
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'ambaixador d'Espanya davant Nacions Unides, Agustín Santos Maraver, s'uneix a la llista de Sumar per a les eleccions generals


L'actual ambaixador d'Espanya davant Nacions Unides, Agustín Santos Maraver, anirà de número dos en la llista per Madrid de Sumar, la coalició de partits d'esquerra liderada per la vicepresidenta Yolanda Díaz, per a les eleccions generals.

Ho ha comunicat aquest dilluns la pròpia Díaz al seu compte de Twitter, on ha destacat que aquest anunci és una "molt bona notícia", ja que "la defensa del multilateralisme, dels drets humans i la lluita global contra el canvi climàtic són claus en Sumar".

D'aquesta manera, els cinc primers llocs de la llista per Madrid queden aclarits, ja que el tercer lloc serà per a l'activista sahrauí Tesh Sidi, el quart lloc recaurà en el líder de Més Madrid, Íñigo Errejón, i la cinquena plaça l'ostentarà la secretària general de Podem, Ione Belarra.

Santos Maraver va nàixer a Los Angeles (Estats Units) el 21 de setembre de 1955. És llicenciat en Filosofia i Lletres i en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid. Va ingressar en la carrera diplomàtica espanyola l'any 1982 i exerceix des de 2018 com a ambaixador representant permanent d'Espanya davant les Nacions Unides a Nova York.

Durant la seua carrera ha exercit diversos càrrecs, entre ells haver sigut cap de Gabinet del ministre d'Afers Exteriors i Cooperació, el socialista Miguel Ángel Moratinos, així com cap de Gabinet del President de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) i Amassador Representant Permanent d'Espanya davant l'Oficina de Nacions Unides, el Consell de Drets Humans i les Organitzacions Internacionals a Ginebra.

També ha sigut cònsol general d'Espanya a Ciutat del Cap (Sud-àfrica) i a Perpinyà (França) i ha ocupat càrrecs en diversos destins, com Washington D.C., Pequín, Canberra, Brussel·les i L'Havana.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal