L'alcalde de l'Eliana Salva Torrent anuncia el seu nou equip de govern per a la dotzena legislatura (2023-2027) L'alcalde de l'Eliana Salva Torrent anuncia el seu nou equip de govern per a la dotzena legislatura (2023-2027)
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de l'Eliana Salva Torrent anuncia el seu nou equip de govern per a la dotzena legislatura (2023-2027)

#leliana

També han sigut nomenats els tinents d'alcalde i els membres de la Junta de Govern Local

L'Eliana ha anunciat el seu nou equip de govern per a la dotzena legislatura de la democràcia, durant el període 2023-2027. L'alcalde Salva Torrent ha presentat la configuració de l'equip, compost per 3 dones i 4 homes, tots del grup municipal socialista.

 La portaveu del Grup Socialista, Marta Andrés Peiró, ostentarà les delegacions de Coordinació General, Grans Projectes, Infraestructures i Serveis, Desenvolupament Econòmic i Polítiques d'Igualtat.

 Enrique Martínez Escrivá es farà càrrec de les àrees d'Hisenda, Patrimoni, Govern Interior i Seguretat Ciutadana. Cristina Díaz Ocheda continuarà dirigint les àrees de Sostenibilitat Ambiental i Benestar Animal i a més es fa càrrec de Recursos Humans. 

Vicente Zamora Cervera ostentarà les delegacions de Desenvolupament Urbà, Habitatge i Polítiques Esportives. Jorge Pérez Comeche continuarà al capdavant de l'Agenda 2030, Participació Ciutadana, Transparència, Modernització de l'Administració, Cooperació i Voluntariat i Comunicació Institucional.

 Eva Santafé Miguel dirigirà les àrees d'Educació, Formació, Cultura, Biblioteca, Política Lingüística, Polítiques Socials i Persones Majors. El regidor debutant Juan Espinosa Gil es farà càrrec de Cultura Festiva, Turisme, Joventut i Sanitat.

L'alcalde Salva Torrent ha destacat la solvència i capacitat de treball dels regidors de l'Equip de Govern afegint que “estan preparats per a afrontar els reptes de progrés i desenvolupament del municipi de l'Eliana en els pròxims quatre anys”.



 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal