L'Ajuntament de Paterna reforça la protecció de la Vallesa i la seua interfície urbana-forestal davant l'arribada de l'estiu L'Ajuntament de Paterna reforça la protecció de la Vallesa i la seua interfície urbana-forestal davant l'arribada de l'estiu
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna reforça la protecció de la Vallesa i la seua interfície urbana-forestal davant l'arribada de l'estiu

Davant l'arribada de la calor, l'Ajuntament de Paterna reforça la protecció i prevenció d'incendis forestals en el bosc de la Vallesa amb la incorporació de més recursos humans a l'equip de vigilància i als recursos tècnics existents.

D'aquesta manera, als agents de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local i als operaris de la Brigada Forestal se suma aquest estiu la brigada de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d'Emergències (SGISE), que enguany actuaran en més superfície de l'àrea natural.

Els efectius del SGISE se centraran en la rebaixa de la densitat vegetal al voltant d'un dels circuits d'evacuació de l'àrea natural de la Vallesa.

Aquests treballs s'afigen als que, durant tot l'any, es realitzen per a la prevenció d'incendis forestals, així com als diversos sistemes de vigilància existents com la torre de la Vallesa, els detectors de fum, les cambres tèrmiques o les torres de canons d'aigua del Projecte GUARDIAN.

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, "aquestes actuacions, que cada any implementem i fomentem des del consistori per a protegir el nostre patrimoni natural, inclouen la incorporació de més personal i augment de la superfície d'acció, que se sumen als efectius i labors habituals".

A més, enguany s'ha reforçat la protecció de la interfície urbà-forestal, amb treballs de desbrossament i neteja, que es van centrar especialment en el carrer 200 de La Canyada.

"Mitjançant aquesta intervenció addicional aconseguim enfortir la protecció de la franja urbà-forestal, protegint les residències de veïns i veïnes així com les nostres àrees naturals", ha detallat Campos.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal