L'Ajuntament de Llíria inicia les obres de pavimentació al Camí dels Frares i Pla de Calbo L'Ajuntament de Llíria inicia les obres de pavimentació al Camí dels Frares i Pla de Calbo
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria inicia les obres de pavimentació al Camí dels Frares i Pla de Calbo

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Camins, en col·laboració amb la Conselleria d'Agricultura i l'empresa pública Tragsa, ha impulsat les obres de pavimentació i millora dels camins rurals del Camí dels Frares i Pla de Calbo, situats entre els termes municipals de Llíria i Marines.

Segons ha informat el regidor de Camins, Paco García, durant aquest mes de juny donaran inici a les obres per corregir el greu deteriorament que han patit aquests dos trams de camí. Les actuacions es realitzen com a resultat de la necessitat de reparar els danys ocasionats per les obres de conducció d'aigua de reg localitzades en aquesta zona.

Els treballs de pavimentació abastiran una distància total de 3,2 quilòmetres, incloent uns 400 metres lineals en el tram del Camí dels Frares i aproximadament 2,8 quilòmetres en el tram del Pla de Calbo. En alguns punts, el paviment original ha desaparegut completament, deixant únicament una superfície de terra.

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar les condicions d'accessibilitat i mobilitat tant per als residents com per als agricultors amb propietats en aquesta àrea del terme municipal. Mitjançant aquesta intervenció conjunta entre l'Ajuntament i Tragsa, es busca deixar aquests dos trams en perfecte estat per garantir un desplaçament segur i còmode.

L'execució d'aquestes obres és possible gràcies a la redacció dels projectes per part de l'Ajuntament de Llíria i al finançament i execució a càrrec de l'empresa pública Tragsa. Amb aquesta acció, es pretén millorar la infraestructura viària rural i promoure el desenvolupament sostenible de la zona.




.



* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal