La llista de SUMAR per València: 'La nostra candidatura, la veu valenciana enfront de l'odi de la dreta i la ultradreta' La llista de SUMAR per València: 'La nostra candidatura, la veu valenciana enfront de l'odi de la dreta i la ultradreta'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La llista de SUMAR per València: 'La nostra candidatura, la veu valenciana enfront de l'odi de la dreta i la ultradreta'

#sumar

#compromis-sumar

#eupv

Hui, davant a les Torres de Serrans, els caps de llista de la candidatura SUMAR per València que tindrà el nom de "Compromís-Sumar" , Àgueda Micó (Compromis), Alberto Ibáñez (Iniciativa) i Nahuel González (Esquerra Unida), han presentat la seua candidatura en un acte carregat d'il·lusió i determinació. Amb el lema "Una ofensiva per a la dignitat", els candidats han defensat que representen la majoria valenciana contra els intents de la dreta i la ultradreta de sembrar l'odi en les institucions.

Àgueda Micó, coordinadora de Més i cap de llista de la coalició, ha afirmat que Compromís-Sumar és l'antídot perfecte contra el Partit Popular i Vox. "Volem ser la veu valenciana en un govern que impulse polítiques transformadores", ha afirmat Micó. Alberto Ibáñez, d'Iniciativa i número dos de la llista, ha destacat la importància de no enfrontar torre contra torre, sinó d'aportar solucions per al progrés de la societat valenciana.

Nahuel González, d'Esquerra Unida i número tres de la candidatura, ha assegurat que Sumar està en una ofensiva plena d'il·lusió i amb una forta veu valenciana. Durant l'acte, s'ha subratllat la importància de la trobada amb altres col·lectius i l'avaluada experiència de Yolanda Díaz, ministra de Treball, com a candidata a la Presidència.

En el seu programa electoral, Compromís-Sumar s'ha compromès a defensar les inversions i el finançament valencià, així com a millorar el servei de Rodalies. A més, s'oposen decididament a l'ampliació del Port de València i a les macroplantes solars que puguen posar en perill el medi ambient.

Entre les seues propostes destacades, es troben la reducció de la jornada laboral a 32 hores setmanals sense reducció salarial per a fomentar un millor equilibri entre la vida laboral i personal. També han proposat el tancament dels centres comercials els diumenges i els dissabtes de vesprada durant l'estiu, així com l'anticipació de l'edat de jubilació i la racionalització dels horaris dels serveis públics i mitjans de comunicació.

Finalment, Compromís-Sumar  amb la presencia de la encara Consellera Rosa Pérez (EUPV) es reivindica com la garantia de reparació i llibertat davant la proposta de PP-Vox d'eliminar la Conselleria de Qualitat Democràtica, reforçant així el compromís amb la defensa dels drets i llibertats de la ciutadania valenciana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal