La digitalització del medi rural, clau per a la seua supervivència. Cicle de conferències en Aras de los Olmos (RuralTec) La digitalització del medi rural, clau per a la seua supervivència. Cicle de conferències en Aras de los Olmos (RuralTec)
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La digitalització del medi rural, clau per a la seua supervivència. Cicle de conferències en Aras de los Olmos (RuralTec)

La Fundació el Olmo posa en marxa un cicle de conferències per abordar la transformació digital que experimenta el medi rural, amb l'objectiu d'assegurar el seu futur. Aquestes jornades, que se celebraran els pròxims dies 15 i 16 de juny a l'ajuntament d'Aras de los Olmos, comptaran amb la participació de reconegudes veus de la nostra comunitat en aquest àmbit.

Les conferències, de lliure accés prèvia inscripció, es retransmetran en streaming des del canal de YouTube de la Fundació el Olmo (https://www.youtube.com/@fundacionelolmo3646). En aquest primer cicle, es tractaran temàtiques com el turisme, l'agricultura, l'alimentació, la gestió de l'aigua i la nova ruralitat, amb l'objectiu de despertar l'interès en el necessari procés de transformació que han d'iniciar les societats rurals.

Aquestes sessions també serviran per presentar el projecte RuralTec, una iniciativa de la Fundació el Olmo que pretén ser un punt d'inflexió en el desenvolupament de polítiques transformadores en els entorns rurals. RuralTec ofereix solucions tecnològiques per al desenvolupament d'empreses i autònoms, amb l'objectiu de generar ocupació en àrees com la comarca dels Serranos i altres municipis amenaçats per la despoblació.

Les inscripcions es poden realitzar presencialment durant les jornades o mitjançant el formulari disponible al lloc web de la Fundació (https://fundacionelolmo.org/jornadas-ruraltec-aras-de-los-olmos/). Aquest cicle de conferències és una oportunitat per a obtenir coneixement i fomentar el debat constructiu entre els actors implicats en el desenvolupament rural del territori de la Serranía del Turia, des de Casinos fins al Rincón de Ademuz.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal