Joanma Miguel, elegit alcalde de Llíria en la sessió de constitució de la nova Corporació després del pacte amb el PSPV-PSOE Joanma Miguel, elegit alcalde de Llíria en la sessió de constitució de la nova Corporació després del pacte amb el PSPV-PSOE
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Joanma Miguel, elegit alcalde de Llíria en la sessió de constitució de la nova Corporació després del pacte amb el PSPV-PSOE

El primer edil compartirà, en la legislatura, l'Alcaldia amb Paco Gorrea després de l'acord de govern aconseguit per les seues formacions polítiques

Joanma Miguel és proclamat alcalde de l'Ajuntament de Llíria en la sessió de constitució de la XII Legislatura Municipal celebrada aquest matí al saló de plens de Ca la Vila.

El cap de llista de Compromís-MOVE ha comptat amb el suport de 11 vots per a la seva investidura, 6 del seu grup i 5 del PSOE. La candidata del Partit Popular, Reme Mazzolari, ha rebut els 8 vots dels regidors del seu partit, i l'edil de VOX José Luis Milio, els 2 vots del seu partit.

Joanma Miguel tornarà a ocupar l'Alcaldia durant els pròxims dos anys. Segons l'acord de govern establert entre Compromís-MOVE i el PSOE, el regidor socialista Paco Gorrea assumirà l'alcaldia en la segona part de la legislatura 2023-2027.

En el seu discurs d'investidura, el reelegit alcalde de Llíria ha manifestat que "continuarem treballant i consolidant el projecte de progrés que vam iniciar fa quatre anys, amb un enfocament cap a un model de ciutat sostenible i amigable amb les persones".

Joanma Miguel ha destacat la importància del "diàleg constructiu amb els grups de l'oposició i la proximitat amb la ciutadania" per a conéixer les seves necessitats i construir una Llíria millor, plural, oberta, diversa, inclusiva, respectuosa, tolerant, festiva i innovadora, on totes les persones se senten representades.

El nou govern municipal prioritzarà l'arribada d'empreses innovadores al polígon de Carrasses, la generació d'ocupació de qualitat i l'impuls del comerç local en l'àmbit econòmic.

En el marc de convertir Llíria en una ciutat amigable amb les persones, s'impulsaran projectes de reurbanització de carrers per a prioritzar la mobilitat sostenible i crear espais públics més agradables i verds, com el nou parc central de Mura. També es treballarà en la millora de l'accessibilitat de la ciutat.

En matèria d'urbanització, es durà a terme un pla per a consolidar les urbanitzacions amb contribucions especials, a més de portar aigua potable a les zones residencials fora del nucli urbà, amb l'objectiu de proporcionar tots els serveis necessaris i fer que els habitants d'aquestes zones es sentin part de la comunitat.

Pel que fa als equipaments esportius i educatius, s'està prevista l'execució de diverses millores en les instal·lacions esportives, com l'annex del Pavelló Pla de l'Arc, el Pla Director de El Canó i la rehabilitació del Trinquet. A més, s'ha programat la construcció del nou IES Laurona i el col·legi de Mura.

El govern municipal també té previst implementar el Pla Convivint, que inclou infraestructures socials molt demandades a Llíria i que milloraran la qualitat de vida de diversos col·lectius, com la residència i el centre de dia per a persones amb diversitat funcional al Prat o el centre de dia per a persones majors a la zona de l'estació.

Llíria mantindrà el seu compromís com a referent mundial en música com a Ciutat Creativa de la UNESCO i com a destinació turística cultural de qualitat. A més, s'impulsaran activitats i espais per a la joventut, amb una oferta d'oci diversa i la creació de nous espais a Ca Porcar.

Finalment, Joanma Miguel defensa un model de ciutat sostenible, preocupat pel medi ambient, amb perspectiva de gènere i compromès amb la convivència i la seguretat ciutadana.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal