IU presenta el seu programa per a les generals amb un 96% de suport intern IU presenta el seu programa per a les generals amb un 96% de suport intern
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

IU presenta el seu programa per a les generals amb un 96% de suport intern


La formació política presenta les seues propostes per a les eleccions generals amb un ampli suport de la seua Coordinadora Federal. El programa es basa en la millora de la gestió i els avanços socials com a condició per a tindre èxits electorals.

La Coordinadora Federal d'Izquierda Unida ha aprovat per majoria la proposta de programa electoral d'aquesta formació de cara a les eleccions generals del 23 de juliol. Aquesta aprovació ha comptat amb un respald del 96 per cent de les persones que han votat de manera telemàtica i que integren la Coordinadora Federal, mentre que un 4 per cent s'ha abstingut mentre que no ha hagut vots en contra.

La setmana passada aquest mateix òrgan de direcció federal va ratificar amb un 89 per cent de respald explícit les decisions i acords adoptats prèviament per les direccions de les federacions que componen Izquierda Unida en tot l'Estat, així com el resultat de les primàries allí on van ser necessàries.

D'aquesta manera es va nomenar als candidats que li correspon a IU en les llistes de la coalició Sumar en les quals va decidir integrar-se, tant al Congrés com al Senat en les diferents circumscripcions de l'Estat.

El programa electoral d'Izquierda Unida és fruit de la "reflexió interna i el treball col·lectiu" d'aquesta formació, segons destaca en un comunicat. El document recull les propostes d'IU per a "gestionar millor i realitzar avanços socials profunds", una condició que considera "necessària per a tindre èxits electorals".

L'avançament d'aquestes eleccions, la convocatòria formal de les quals va ser publicada en el BOE fa menys d'un mes, el passat 31 de maig, va fixar el compliment d'uns terminis molt estrictes que han portat a la direcció federal d'IU a realitzar un treball "ingent" per a tindre llesta una proposta de Programa Electoral.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal