Ferraz retoca les llistes del 23J proposades per l'executiva autonòmica dirigida per Puig Ferraz retoca les llistes del 23J proposades per l'executiva autonòmica dirigida per Puig
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ferraz retoca les llistes del 23J proposades per l'executiva autonòmica dirigida per Puig


 La Comissió Federal de Llistes del PSOE ha introduït canvis en les llistes al Senat i al Congrés per a les pròximes eleccions generals del 23J configurada per l'executiva autonòmica que dirigeix el secretari general del PSPV, Ximo Puig. Uns retocs que, des de l'entorn del líder valencià, s'entenen com una desautorització.

   Entre les modificacions introduïdes per Ferraz en vespres del Comité Federal que se celebra aquest dissabte, s'ha acceptat la candidatura de l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, per a liderar la llista al Senat per València en detriment d'Alfred Boix, secretari autonòmic de Promoció Institucional de la Generalitat i persona molt pròxima a Puig.

   Aquests canvis suposen assumir algunes de les apostes inicials llançades des de la direcció provincial dels socialistes a València liderada per l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i que, al seu torn, havien sigut esmenades anit per la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE en el que es va interpretar com una rèplica de Puig a aqueix moviment.

   Les variacions decidides per la Comissió Federal de Llistes afecten principalment les candidatures dels socialistes valencians a la Cambra Alta i aconsegueixen també a Castelló i Alacant. De fet, per a la llista al Senat per Alacant entraria de nou Ángel Franco, qui havia sigut contemplat per la direcció provincial que encapçala Alejandro Soler i eliminat posteriorment l'executiva autonòmica.

   Davant aquest gir dels esdeveniments, fonts de l'entorn de Ximo Puig expressen la seua sorpresa i entenen aquesta maniobra de Ferraz com una "desautorització".  

   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal