Esport i diversió a Loriguilla durant el cap de setmana Esport i diversió a Loriguilla durant el cap de setmana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esport i diversió a Loriguilla durant el cap de setmana

El cap de setmana del 3 i 4 de juny, Loriguilla es convertirà en l'escenari principal de diverses competicions esportives que prometen emocions i entreteniment per a tots els assistents.

El dissabte al matí tindrà lloc el X Torneig Mediterrani de Futbol de Botons, una disciplina peculiar i atractiva que segurament sorprendrà els més menuts i captivarà als més nostàlgics.

El diumenge al matí, de 09:00 a 15:30 hores, es desenvoluparà la primera fase del Trofeu Interclubs 2023 de Gimnàstica Rítmica al pavelló municipal. A la tarda, a les 18:30 hores, el Club de Bàsquet Loriguilla s'enfrontarà al conjunt de Meliana en un partit crucial per a aconseguir el pas a les semifinals del Trofeu Federació.

Des de l'Ajuntament, desitgen molta sort als equips de Loriguilla que participen en aquestes tres competicions i animen a la ciutadania a assistir com a públic als esdeveniments esportius. Serà una gran oportunitat per gaudir de l'esport i animar als nostres representants locals en les seves lluites per la victòria.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal