Ens Uneix passa a dilluns les converses sobre la Diputació de València per a reprendre-les amb una llista d'inversions Ens Uneix passa a dilluns les converses sobre la Diputació de València per a reprendre-les amb una llista d'inversions
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ens Uneix passa a dilluns les converses sobre la Diputació de València per a reprendre-les amb una llista d'inversions


   Ens Uneix, el partit que té la clau del govern de la Diputació de València, ha decidit posposar a dilluns que ve les reunions previstes per a hui a la vesprada amb el PP i el PSPV per a seguir negociant i decidir el seu suport cap a un o un altre i així determinar el color polític de la corporació provincial.

   L'ajornament d'eixes entrevistes s'ha produït a partir de l'acord adoptat en eixa línia en el comité comarcal d'Ens Uneix, el partit que lidera l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i expresident de la corporació provincial amb el PSPV, celebrat dimarts a la nit.

   En eixa convocatòria els alcaldes i alcaldesses d'Ens Uneix van acordar amb la direcció del partit donar-se uns dies "per a confeccionar un document en el qual incloure les principals inversions que han d'executar-se aquests anys en els seus municipis", a la comarca de la Vall d'Albaida, amb fons de la institució provincial", segons han indicat a Europa Press des d'aquesta formació.

   Eixe document es portarà a les pròximes reunions de negociació per a la formació del govern de la Diputació de València i es plantejarà d'aquesta manera a PP, PSPV i Compromís com a una de les condicions per a l'acord.

   Des d'Ens Uneix han destacat que la Vall d'Albaida, un territori situat al sud de la província de València i al límit amb la d'Alacant, és una comarca "gran i amb molts pobles menuts" que ha estat "infrafinanciada" i que "necessita inversions" per a garantir servicis i infraestructures bàsiques, "perquè la gent se senta còmoda i no es produïsca un èxode" de població cap a altres zones de la província de València més pròximes a la capital.

   "Es necessiten recursos i servicis, és necessari fixar la població. Els transports són molt importants i també els servicis per a la gent gran", han agregat les mateixes fonts, que han considerat "necessaris els recursos de la Diputació, també per a seguir vertebrant la comarca".

   "Som una comarca del sud de la província de València que sempre ha estat infrafinanciada, aïllada per falta de transport públic de qualitat i una constant faltada d'atenció per part de València", ha assenyalat en aquest sentit el secretari d'organització d'Ens Uneix i alcalde del Palomar, Jordi Vila.

"ANNEX D'INVERSIONS MILIONARI"

   Ens Uneix ha plantejat que els fons que els seus alcaldes i alcaldesses reclamen perquè arriben des de la corporació provincial procedisquen d'"un annex d'inversions milionari" que aquesta institució aprovaria anualment destinat específicament a la Vall d'Albaida i a la seua capital, Ontinyent.

   Les negociacions per a la formació del govern en la Diputació de València després de les eleccions del 28M es van iniciar la passada setmana a Ontinyent, amb dos trobades que van permetre el primer contacte entre els representants d'Ens Uneix i el PP, d'una banda, i amb el PSPV, d'una altra.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal