El PSPV nomena un equip negociador per a formar un govern progressista i estable en la Diputació de València El PSPV nomena un equip negociador per a formar un govern progressista i estable en la Diputació de València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV nomena un equip negociador per a formar un govern progressista i estable en la Diputació de València

    

Carlos Bielsa foto (EP)

El secretari general del PSPV en la província de València i candidat socialista a ocupar la presidència de la Diputació, Carlos Fernández Bielsa, ha nomenat aquest dilluns l'equip negociador per a intentar arribar a un acord amb altres formacions d'esquerres que permeta conformar un govern progressista i "estable" en la institució provincial durant la pròxima legislatura.

El nomenament arriba un dia abans que La Vall ens Uneix, el partit que té la clau per a decidir el color del pròxim govern de la Diputació en favor del PSPV o del PP després de les eleccions del 28M, inicie aquest pròxim dimarts les negociacions encaminades a prendre aquesta decisió. Es tracta de la formació que encapçala l'alcalde d'Ontinyent i expresident de la corporació provincial amb el PSPV, Jorge Rodríguez.

En un comunicat, el PSPV informa que l'equip socialista que es farà càrrec de les negociacions amb Ens Uneix i amb Compromís té com a objectiu formar un govern estable que aprofundeixi en la senda de les polítiques de canvi i de progrés en la Diputació que es van iniciar en 2015.

L'encarregat de coordinar l'equip negociador per part del PSPV és l'economista Eloy Hidalgo, juntament amb dos homes i dues dones: la presidenta del PSPV en la província de València i alcaldessa de la Pobla Llarga, Neus Garrigues; l'actual portaveu socialista en la Diputació, Pilar Sarrión, que "coneix perfectament l'estructura i el funcionament intern de la institució"; el regidor a l'Ajuntament de Sagunt i vicesecretari general d'Organització i Coordinació Interna del PSPV provincial, Jorge Vidal, i l'exdiputat provincial de Carreteres, Pablo Seguí.

Bielsa, actual vicepresident de la Diputació, defensa que la institució s'ha distingit aquests vuit anys per "acabar amb el clientelisme de les etapes anteriors a 2015" i per la transparència en el repartiment dels fons públics entre els ajuntaments, la qual cosa, segons ell, ha generat valoracions molt positives entre els alcaldes de "tots els colors polítics".

"Confiam en què es puga conformar un govern progressista perquè és necessari donar continuïtat a aquestes pràctiques d'honestedat i decència que mantinguen la Diputació com una institució útil al servei de les persones i dels municipis de la província de València, especialment dels més xicotets", assegura.

I reivindica: "Un govern que done seguretat i certeses als municipis valencians en una legislatura on és més important que mai que les institucions estiguen al servei de les persones i plantegen polítiques que eviten el retrocés i salvaguarden els drets i llibertats que hem aconseguit entre tots".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal