El PSPV de la Pobla de Vallbona critica l'actitud de Centrats i Cupo en el procés de negociació El PSPV de la Pobla de Vallbona critica l'actitud de Centrats i Cupo en el procés de negociació
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV de la Pobla de Vallbona critica l'actitud de Centrats i Cupo en el procés de negociació

 PSOE de la Pobla de Vallbona: "Centrats y Cupo mai han volgut negociar, ja sabien amb qui pactar i han volgut cobrar-se antigues deutes"

El PSPV critica l'actitud d'ambdós partits per antepondre els seus interessos

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha censurat l'actitud de Centrats i Cupo en el procés de negociació per intentar reeditar el pacte que fins ara mantenia a l'ajuntament amb els socialistes i amb Compromís. No obstant això, finalment, ambdues formacions han preferit pactar amb el PP i cedir la vara de comandament a Abel Martí, del Partit Popular, en el debat d'investidura que tindrà lloc demà dissabte 17 de juny.

Els socialistes consideren que el document conjunt que van presentar ambdós partits "era una forma de dissimular una negociació que mai ha existit, només era un element de subhasta per oferir els seus serveis al millor postor". A més, els dos partits polítics no han propiciat en cap moment "un debat serè, seriós i constructiu per continuar treballant més enllà dels interessos personals dels seus dirigents".

El PSPV de la Pobla de Vallbona afegeix que aquesta puja dels dos partits "estava decidida d'antemà" i subratllen que el document conjunt de Centrats i Cupo "semblava pensat per cobrar suposades antigues deutes, doblegar i fer claudicar els seus antics socis, més que per oferir un debat que facilitara que les quatre formacions continuaren treballant juntes".

Els socialistes han posat de manifest "l'actitud responsable, propositiva i generosa que ha mantingut el PSOE. Hem treballat per aconseguir un acord beneficiós per al nostre municipi que ens permetés seguir avançant en la senda de la transformació, el desenvolupament i el govern progressista de les últimes dues legislatures; no obstant això, ha xocat amb la irresponsabilitat, la informalitat i el desinterès dels negociadors de Centrats i Cupo" per pactar amb el PP i cedir la vara de comandament a Abel Martí, del Partit Popular, en el plenari d'investidura que tindrà lloc demà dissabte 17 de juny.

Finalment, el PSPV de la Pobla de Vallbona ha instat les dues formacions a explicar davant de l'opinió pública "quins són els motius que els ha portat a signar un pacte de govern amb el PP, que ha exercit com a oposició de les mateixes durant els últims anys i el contingut del qual és possible que no millore en res el que hagueren pogut signar amb els seus anteriors socis de govern, si és que es pot comptar sense risc de provocar en qui els escolte vergonya aliena, tristesa o pena"

Noemi Morales cap de llista del PSPV-PSOE La Pobla






.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal