El Centre del Carme Cultura Contemporània presenta 'Julieta & Romeo': Una mirada renovada a la parella tràgica emblemàtica del teatre El Centre del Carme Cultura Contemporània presenta 'Julieta & Romeo': Una mirada renovada a la parella tràgica emblemàtica del teatre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre del Carme Cultura Contemporània presenta 'Julieta & Romeo': Una mirada renovada a la parella tràgica emblemàtica del teatre

#CCCC #EscenaLab #JulietaRomeo #Teatre #CulturaContemporània #ConsorciDeMuseus

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) està preparant el retorn de la parella tràgica més reconeguda de la història del teatre, però amb una perspectiva fresca. 'Julieta & Romeo', la primera producció de 'CCCC Escena Lab', el laboratori teatral produït pel Consorci de Museus, obri les seues portes al públic durant els assajos en el claustre gòtic del centre de cultura contemporània. L'obra serà estrenada els dies 15 i 16 de juny.

Els visitants del CCCC que acudisquen a les sessions de preparació, els dies 25, 26 i 30 de maig, així com el 1, 2, 6, 8, 9, 13 i 14 de juny a la vesprada, tindran l'oportunitat de presenciar els assajos d'aquesta adaptació urbana del clàssic de Shakespeare. 'Julieta & Romeo' és el resultat del laboratori escènic desenvolupat pel Consorci de Museus, el Centre del Carme i l'Associació Cultural Companyia Escènica Urbana, encapçalada per Sheila Olivera i Raúl Navarro. En aquest projecte també ha estat involucrat LorenD, un reconegut productor i DJ de 'hip-hop' valencià.

"En aquesta proposta es concentren algunes de les nostres línies de treball fonamentals, com el suport als joves talents amb una gran aportació a l'escena cultural i l'experimentació en diferents formats culturals. 'CCCC Escena Lab' suposa una doble aposta: pel teatre i per la cultura urbana, en una exploració de nous llenguatges creatius", assenyala el director del Consorci de Museus i del CCCC, José Luis Pérez Pont.

En aquest procés creatiu s'han fusionat diferents disciplines com el 'hip-hop', especialment el rap, la producció musical, la composició, l'escriptura i el ball. Els quinze intèrprets que han treballat en aquesta obra, seleccionats a través de la convocatòria 'CCCC Escena Lab', han dedicat set mesos al desenvolupament d'aquesta versió, amb sessions setmanals i presencials en el Centre del Carme.

"Els participants han posat tot el seu talent en l'obra, col·laborant activament en un text en constant evolució, amb una banda sonora original. Cal destacar també l'entrega i el compromís de tot l'equip, amb participants que han assistit a les sessions des de diferents punts de la Comunitat Valenciana", explica Raúl Navarro, codirector de l'Associació Cultural Companyia Escènica Urbana.

Estrena el 15 i 16 de juny

Després dels assajos, els dies 15 i 16 de juny el públic podrà gaudir de 'Julieta & Romeo', la versió elaborada per Salomé Castro, Anna Ferrándiz, Javi Martínez, Claudia Padilla, Alfons Pérez, Eduardo Salas, Joel Sendra, Julieta Sol i Joan Solaz, sota la direcció de Raúl Navarro. La posada en escena compta amb la col·laboració dels alumnes de vestuari i escenografia de l'escola Barreira A+D.

Tant les representacions com els assajos seran d'accés lliure fins a completar l'aforament. A més, tot el procés de 'Julieta & Romeo' ha sigut enregistrat en format documental i es podrà visualitzar al CCCC en una data posterior.

Amb aquesta iniciativa es clourà la primera edició de 'CCCC Escena Lab', una proposta que amplia els camps d'experimentació del Consorci de Museus, seguint els passos d'altres convocatòries com 'CCCC Music Lab' i 'CCCC Film Lab', la qual encara té obert el termini d'inscripció.

Aquests laboratoris inclouen tallers, jornades interpretatives, sessions especialitzades, classes magistrals amb experts i trobades, amb l'objectiu de desenvolupar habilitats, creativitat i treball en equip per a fomentar el creixement artístic d'aquests talents, que són el present i el futur de la nostra escena cultural.

Més informació: Consorcio Museus


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal