Diana Morant encapçalarà la llista del PSPV per València al Congrés i Juan Antonio Sagredo al Senat Diana Morant encapçalarà la llista del PSPV per València al Congrés i Juan Antonio Sagredo al Senat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diana Morant encapçalarà la llista del PSPV per València al Congrés i Juan Antonio Sagredo al Senat


   L'Executiva provincial del PSPV-PSOE ha proposat a la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, per a encapçalar la llista electoral del PSPV-PSOE de València al Congrés en els comicis del 23 de juliol, seguida de l'exministre de Transports i exsecretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, mentre que l'alcalde de Paterna (València), Juan Antonio Sagredo, per a liderar la candidatura al Senat.

Així ho ha aprovat aquest dimecres per unanimitat tant l'Executiva com el Comité Provincial del PSPV, al qual han assistit quasi 200 integrants, segons han informat fonts de la formació.

La Comissió Executiva Nacional del PSPV, que es reuneix aquest dijous i que presidirà el 'president' de la Generalitat en funcions i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, podrà emetre un informe sobre les llistes, que hauran de ser ratificades o sobre les quals pot introduir algun canvi el Comité Federal del PSOE que es reuneix el dissabte a Madrid.

D'aquesta manera, la proposta per a la llista del PSPV per València al Congrés dels Diputats està formada, en aquest ordre, per Diana Morant (1); José Luis Ábalos (2); l'alcaldessa d'Anna i diputada de l'Àrea de Benestar Social i Qualitat Democràtica de la Diputació de València, Pilar Sarrión (3); el diputat en el Congrés i regidor a l'Ajuntament de València Vicent Sarrià (4); i la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira (5).

En la proposta també figuren el secretari general de Joventuts Socialistes d'Espanya, Víctor Camino (6); l'alcaldessa de Llaurí, Ana González (7); i l'assessor especial en Fons Europeus per a la Generalitat i president de EUMAHS, Bartolomé Nofuentes (8).

Completen la llista al Congrés María José Carrera, Antonio Esquinas, Lorena Silvent, Antoni Benito, María Amparo Beaus, Virginia Baldoví, Pilar Calabuig i José María Ángel.

Per part seua, es proposa per a concórrer al Senat a l'alcalde de Paterna (València), Juan Antonio Sagredo; la directora general de Societat Estatal d'Infraestructures del Transport Terrestre i secretària de Política Econòmica i Transició Digital del PSPV, Cristina Moreno, i a l'alcalde en funcions de Requena, Mario Sánchez, que en aquests comicis passa a l'oposició en perdre amb la majoria de dretes.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal