CCOO crida a participar en les manifestacions de l'Orgull: 'A la feina amb Orgull: de les lleis a la realitat' CCOO crida a participar en les manifestacions de l'Orgull: 'A la feina amb Orgull: de les lleis a la realitat'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

CCOO crida a participar en les manifestacions de l'Orgull: 'A la feina amb Orgull: de les lleis a la realitat'


CCOO PV participarà a la manifestació de València, el pròxim dia 24 de juny. Començarà a les 19.30 hores a l'Albereda, continuarà pel carrer de Colón fins a arribar a la plaça de l'Ajuntament a les 21.00 hores.

Castelló, la manifestació serà el dia 17 de juny, a les 19.00 hores. L'eixida i l'arribada serà a la plaça Hort dels Corders, on tindrà lloc la lectura del manifest i actuacions. 

Alacant, la manifestació serà el dia 15 de juliol, a les 19.00 hores, des de la plaça dels Estels (Luceros)

En el seu manifest indiquen:

'L'avanç en drets democràtics per a les persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals (LGTBI+) en els àmbits polític, social, educatiu, sanitari, etc., és un fet. L'aprovació de la Llei 15/2022 integral per a la igualtat de tracte i la no discriminació, i la recent Llei 4/2023 per a la igualtat real i efectiva de les persones trans i per a la garantia dels drets de les persones LGTBI han suposat un revulsiu important en la materialització d'aquests drets.

Aquestes lleis són eines fonamentals per a adoptar mesures i accions positives que faciliten la vida i el desenvolupament personal i professional de les persones LGTBI+ sense haver de renunciar a la seua identitat, sense ocultar-se per accedir a l'ocupació, poder formar-se o promocionar, sol·licitar beneficis socials que hi haja en l'empresa… CCOO PV encoratja a viure en llibertat, també en la feina.

Però l'aprovació de les lleis no és suficient. És necessari aplicar-les, tenir-les present en l'activitat laboral diària per a poder fer front a actituds, accions i comportaments LGTBI-fòbics. A CCOO PV tenim aquesta responsabilitat sindical i per això proclamem: 'A la feina amb Orgull. De les lleis a la realitat'.

No oblidem que els atacs dels qui han obstaculitzat l'avanç dels drets LGTBI+ a Espanya s'estan tornant més violents, emparant-se en la farsa i en la mentida'.

Manifestacions

Les manifestacions amb motiu del 28J en les diferents ciutats del País Valencià han de ser més reivindicatives que mai, han de ser l'Orgull de totes les persones. L'Orgull d'una societat diversa, que reclama la igualtat real i efectiva i que vol viure de manera lliure i plena amb independència de quina siga la seua diversitat afectivosexual o la seua diversitat familiar.

CCOO PV participarà a la manifestació de València, el pròxim dia 24 de juny. Començarà a les 19.30 hores a l'Albereda, continuarà pel carrer de Colón fins a arribar a la plaça de l'Ajuntament a les 21.00 hores.

A Castelló, la manifestació serà el dia 17 de juny, a les 19.00 hores. L'eixida i l'arribada serà a la plaça Hort dels Corders, on tindrà lloc la lectura del manifest i actuacions. 

A Alacant, la manifestació serà el dia 15 de juliol, a les 19.00 hores, des de la plaça dels Estels (Luceros). 

Manifestació de l'Orgull 2022 a València.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal