Benaguasil destina 9.000 euros al programa 'Benaguasil et beca' per a pràctiques formatives remunerades. Benaguasil destina 9.000 euros al programa 'Benaguasil et beca' per a pràctiques formatives remunerades.
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil destina 9.000 euros al programa 'Benaguasil et beca' per a pràctiques formatives remunerades.

L'Ajuntament destinarà 9.000 euros al programa municipal "Benaguasil et beca".
Les pràctiques formatives permetran a les persones seleccionades realitzar pràctiques remunerades en diferents departaments municipals.
L'Ajuntament de Benaguasil ha convocat de nou el programa municipal "Benaguasil et beca", mitjançant el qual 18 estudiants realitzaran pràctiques formatives aquest estiu en l'Ajuntament, en les àrees d'Educació, Comunicació i Voluntariat.

Podran presentar-se a la convocatòria aquells estudiants que estiguen empadronats a la localitat, tinguin 18 anys i estiguen cursant Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyances Universitàries Oficials, Ensenyances Artístiques Superiors o Màster Oficial impartit per les Universitats, que estaran determinades en les bases corresponents.

Cada beca està dotada amb una quantitat de 500 euros bruts mensuals, que seran finançats íntegrament per l'Ajuntament, el qual ha destinat un total de 9.000 euros.

"Benaguasil et beca" és un programa municipal que l'Ajuntament llança per quart any consecutiu, conscient de la importància de continuar apostant per completar la formació dels estudiants i apropar-los al món laboral.

Les sol·licituds, que es podran presentar quan es publiquen les bases en el Butlletí Oficial de la Província, moment en què s'informarà a la ciutadania a través dels canals habituals, hauran d'anar acompanyades d'una còpia del DNI, la documentació acreditativa de cursar la titulació requerida, còpia de l'expedient acadèmic, així com de tots els documents que acrediten els mèrits.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal