Becas per fomentar l'activitat física i l'esport a Benaguasil Becas per fomentar l'activitat física i l'esport a Benaguasil
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Becas per fomentar l'activitat física i l'esport a Benaguasil



L'objectiu de les beques és fomentar i promoure la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els veïns i veïnes del municipi. El termini de sol·licitud estarà obert fins al pròxim 22 de juny.

L'Ajuntament de Benaguasil, en la seua aposta pel foment de l'esport i l'activitat esportiva, ha obert el termini per a sol·licitar les beques individuals destinades a joves esportistes del municipi.

Per a ser beneficiari d'aquestes beques econòmiques és necessari estar matriculat en qualsevol escola esportiva de Benaguasil durant la temporada 2022/2023, estar empadronat almenys un any en el municipi i tindre una edat inferior als 19 anys.

A través d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén fomentar la participació en els programes esportius de les escoles esportives de Benaguasil amb l'objectiu de promoure la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els veïns i veïnes del municipi.

El regidor d'Esports, Rubén Araque, ha destacat que aquestes ajudes són una mostra més del suport del Consistori als nostres esportistes i a la pràctica esportiva en la qual es fomenta l'esforç i el treball en equip, entre altres valors.

Les persones interessades a poder beneficiar-se d'aquesta iniciativa poden presentar les seues sol·licituds a través del registre d'entrada fins al pròxim 22 de juny.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal