Aquest dijous comença 'Conta'm contes al parc' a L'Eliana Aquest dijous comença 'Conta'm contes al parc' a L'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest dijous comença 'Conta'm contes al parc' a L'Eliana

L'Ajuntament de l'Eliana ha organitzat el programa anual "Conta'm contes al parc" per donar la benvinguda a l'estiu i gaudir del bon temps. El programa, que començarà el dijous 8 de juny, ofereix una sèrie d'actuacions teatrals amb l'objectiu d'entretenir i educar els més joves.

La primera representació, titulada "La maleta de contes animats", a càrrec de La Titella, tindrà lloc el dijous 8 de juny. Aquest espectacle combinarà lectures animades amb percussió corporal, danses, endevinalles i cançons per cultivar valors com l'amor i el respecte per la natura, la solidaritat, la diversitat i la igualtat.

El dijous 15 de juny, A la lluna, Art i Entorn presentarà l'espectacle "Laycuentos: a què sap la lluna?". A través de contes teatralitzats, els nens i les nenes aprendran sobre la cura de l'entorn i el medi ambient, tot de manera divertida.

El dijous 22 de juny, Ameba Teatre oferirà "Historias irrisorias", una actuació que combina música, cançons, paraules, gestos i jocs amb el públic per a divertir els més petits, però també els adults. Aquesta serà l'única obra en castellà del programa.

El dijous 29 de juny, La Titella tancarà l'edició del "Conta'm contes al parc" de 2023 amb "Contes mullats i jocs contats". Amb històries fresques i estiuenques, aquesta actuació promourà l'escolta i la col·laboració grupal a través de lectures divertides i jocs. Per celebrar l'arribada de l'estiu, l'esdeveniment conclourà amb una festa d'aigua, per la qual cosa es recomana als assistents que portin roba de bany o roba còmoda i fresca.

Totes les actuacions es realitzaran al parc de la Pinada, a prop del colomar, a les 18.30 hores. L'alcalde en funcions, Salva Torrent, ha destacat la importància d'aquestes històries per promoure valors alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i per estimular la imaginació dels futurs ciutadans elianers


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal