Antonio Ropero revalida l'Alcaldia d'Olocau per al 2023-2027 Antonio Ropero revalida l'Alcaldia d'Olocau per al 2023-2027
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Antonio Ropero revalida l'Alcaldia d'Olocau per al 2023-2027

                    


En una sessió constitutiva celebrada aquest matí al Saló de Plens d'Olocau, Antonio Ropero ha renovat el càrrec d'Alcalde per al període 2023-2027 amb el suport dels 8 regidors del PSOE i del regidor de Compromís per Olocau: Acord per Guanyar.

La sessió ha començat amb la constitució de la Mesa d'Edat, formada pels regidors de major i menor edat: José Paricio (Grup municipal PSOE) i Alejandro Gómez (Grup Municipal Partit Popular). Seguidament, els 11 regidors del nou Ple han pres possessió dels seus càrrecs i s'han assegut als seients corresponents.

Un cop comprovada la presència del quòrum necessari (més de la meitat dels membres) i la inexistència de causes d'incompatibilitat, s'ha procedit al jurament o promesa dels seus càrrecs, així com a l'acatament de la Constitució i de l'Estatut d'Autonomia, per part de cada un dels regidors, amb l'objectiu de constituir l'Ajuntament.

Posteriorment, s'ha realitzat la votació de la persona que ostentarà l'Alcaldia d'Olocau. L'única candidatura presentada ha estat la d'Antonio Ropero (PSOE), qui ha obtingut un total de 9 vots a favor (8 del Grup municipal PSOE i 1 del Grup Municipal Compromís per Olocau: Acord per Guanyar) i 2 en contra del Grup Municipal Partit Popular. D'aquesta manera, Ropero ha estat proclamat alcalde, ha jurat el càrrec i ha rebut la vara de comandament per a iniciar el seu quart mandat consecutiu al capdavant del Consistori.

En la última part de la sessió, els portaveus dels tres grups polítics han tingut l'oportunitat d'explicar el sentit del seu vot. Per part de Compromís per Olocau: Acord per Guanyar, Vicent Murgui ha manifestat la seua predisposició a col·laborar amb l'equip de govern en àmbits com la protecció del medi ambient, les polítiques d'igualtat, la defensa del valencià, així com l'impuls del turisme sostenible i del benestar de la població amb infraestructures verdes.

Durant la seua intervenció, la portaveu del Partit Popular, María José García, ha expressat el seu agraïment per poder formar part de la Corporació Municipal, ha promés treball des de l'oposició i ha posat en valor l'alternativa per a Olocau que representa el seu grup.

En el seu torn de paraula, Antonio Ropero ha pronunciat un discurs en el qual ha donat les gràcies als veïns i veïnes "per la confiança atorgada", la qual cosa, segons ha afirmat, suposa "un suport clar al treball que hem realitzat". També ha repassat la tasca dels últims anys i ha explicat els eixos sobre els quals es basarà l'acció de govern en la nova legislatura. En aquest sentit, ha destacat l'Educació, les Famílies, l'Urbanisme, el Medi Ambient, la Igualtat, el Patrimoni o els Serveis Socials.

A més, ha avançat alguns projectes, com la construcció del futur Auditori, del Parc d'Emergències, de més aparcaments públics i de la nova depuradora; la sol·licitud de la incorporació dels cursos de 1r i 2n d'ESO en el CRA Alt Carraixet - Col·legi Mestre Ferran Zurriaga i de la millora del servei de transport públic interurbà; l'impuls a l'arribada d'un Centre de Dia per a persones majors; la recuperació del Jaciment de l'Edat del Bronze de la Penyeta Roja; o la millora de serveis i infraestructures de les urbanitzacions, mencionant com a exemples la construcció d'un Centre Social en Los Picapiedra i d'un parc infantil en Pla de Marco.

Un conjunt d'actuacions que, segons ha assegurat, es duran a terme "des del consens, tendint la mà a tots els grups per arribar a acords i comptant sempre amb l'opinió dels veïns i veïnes", al mateix temps que es continuarà amb "la gestió eficient i basada en l'equilibri financer que ens ha permés mantenir el deute a zero sense augmentar els impostos". L'objectiu, en les seues paraules, és "que aquesta legislatura supose un nou impuls per al progrés i el creixement d'Olocau".










Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal