Alicante serà l'escenari del pròxim film d'Amenábar en 2024: Una il·lusió convertida en realitat!' Alicante serà l'escenari del pròxim film d'Amenábar en 2024: Una il·lusió convertida en realitat!'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alicante serà l'escenari del pròxim film d'Amenábar en 2024: Una il·lusió convertida en realitat!'

En una emocionant notícia per als amants del cinema a la Comunitat Valenciana, s'ha confirmat que el reconegut director espanyol Alejandro Amenábar rodarà el seu pròxim film en la bella ciutat d'Alicante l'any 2024. Aquest anunci ha generat una gran expectació entre els residents i cinefils de la regió, els quals estan ansiosos per presenciar el talent d'Amenábar reflectit en la gran pantalla.

L'aclamat director, conegut per pel·lícules icòniques com "Mar adentro" i "Los otros", ha expressat el seu entusiasme per dur a terme aquest projecte a Alicante, destacant que sempre ha sentit una connexió especial amb la ciutat i que és un somni fet realitat poder portar el seu art a aquest lloc tan significatiu.

La elecció d'Alicante com a escenari no és casualitat. La ciutat ofereix una àmplia varietat de localitzacions idíl·liques, des de les seues precioses platges i carrers històrics fins als seus moderns espais urbans. Sens dubte, l'estètica i l'encant d'Alicante seran elements fonamentals en la narrativa visual de la pel·lícula.

Encara que no s'han revelat detalls específics sobre la trama o el repartiment, els experts del setè art especulen que Amenábar, reconegut per la seua habilitat per crear històries captivadores i personatges memorables, ens sorprendrà una vegada més amb una proposta cinematogràfica de gran qualitat i profunditat emocional.

La notícia ha despertat un gran entusiasme tant entre els professionals de la indústria cinematogràfica com entre els habitants d'Alicante, els quals veuen en aquest projecte una oportunitat per impulsar l'economia local i promoure el turisme cultural a la regió.

Amb el rodatge programat per a l'any 2024, els seguidors d'Amenábar i els amants del cinema en general hauran d'esperar una mica més per descobrir els detalls d'aquesta nova producció. Mentrestant, l'equip de producció i els col·laboradors locals treballen arduament per preparar el terreny i assegurar que tot estiga llest per a rebre al talentós director i al seu equip.

Sens dubte, l'anunci que Alejandro Amenábar portarà el seu pròxim film a Alicante ha generat una gran expectació i ha despertat l'orgull i l'emoció dels alicantins. Ser testimonis del talent d'aquest aclamat director en la seua ciutat és un motiu de celebració i una oportunitat única per a gaudir del cinema de qualitat i posar en alt el nom d'Alicante en la indústria cinematogràfica nacional i internacional.

El director cinematogràfic Alejandro Amenábar en el Festival Internacional de Cine de Alacant junt l'actriu Belén Rueda- CRISTINA MARISCAL (EP)

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal