Quasi una desena de nous autònoms aposten pel Racó d'Ademús en l'últim any Quasi una desena de nous autònoms aposten pel Racó d'Ademús en l'últim any
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Quasi una desena de nous autònoms aposten pel Racó d'Ademús en l'últim any

#Ademuz  #Ademus

Fons de GVA en col·laboració amb Labora ajuden amb 5.000€ a aquests nous projectes. La Mancomunitat del Racó d'Ademús, ha sigut la Institució clau per a impulsar a aquests nous emprenedors.

Les dades de l'any 2022 quant a activitats econòmiques per compte propi en el Racó d'Ademús han sigut més que gratificants.

En una comarca amb preocupants dades de despoblació, s'han pogut crear fins prop de 10 autònoms. Darrere d'aqueixos números trobem a persones emprenedores que s'han llançat a desenvolupar el seu model de negoci a la comarca.

La Generalitat Valenciana en col·laboració amb Labora han ajudat a aquesta bona dinàmica, llançant la iniciativa d'ajudar a aquests nous autònoms amb 5.000€ en els seus nous projectes. Entre els requisits, es troba per exemple estar apuntat com a demandant d'ocupació en el Labora, o que l'activitat perdure almenys sis mesos des de l'inici de l'activitat.

Una institució fonamental per a la consecució d'aquestes dades a la comarca ha sigut la Mancomunitat de Municipis del Racó d'Ademús. Entre altres motius, per ser la figura pròxima i visible als ciutadans i a aquests emprenedors que han pogut rebre tot l'assessorament amb els tècnics del Centre d'Emprenedoria i Innovació- Rincón Impulsa, que amb la seua ajuda han fet possible que els nous emprenedors de la comarca hagen pogut rebre també l'informe de viabilitat tècnica, econòmica i financera que necessitaven, així com el determinar l'enfocament definitiu que volien aportar a la seua idea de model de negoci.

En cas de no comptar amb un servei com el de la Mancomunitat a prop, es pot recórrer a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que, amb les seues ADL també ajudar a realitzar aquest tipus de tràmits.

Per tant, a partir d'ara, el Racó d'Ademús podrà comptar amb nous negocis creats arran d'aquesta iniciativa, com són: centres d'estètica i bellesa, serveis de comunicació i màrqueting digital, herbología i fitoteràpia, hostaleria o rebosteria.

El president de la Mancomunitat del Racó d'Ademús, Eduardo Aguilar, assegura que aquesta línia de treball és la que segueixen des de la institució, de manera que “puguem estar prop del ciutadà i del treballador. Som la figura que han d'ajudar-los en els inicis i moments difícils, per la qual cosa estem molt contents que aquests projectes ja siguen hui dia una realitat i això contribuïsca al fet que la comarca prospere”.

A més, aquesta línia d'ajuda per a nous autònoms amb un impuls econòmic de 5.000€ torna a estar activa en aquest 2023. Fins al 28 de febrer tenen de data límit per a iniciar l'activitat els nous autònoms i fins al 31 de març per a tramitar tot el relacionat al tema administratiu i burocràtic. De fet, des de la secció “Rincón Impulsa” de la Mancomunitat ens revelen que ja tenen en aquesta nova convocatòria altres 5 autònoms aproximadament que volen posar en marxa també el seu negoci.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal