Més de 276.000 persones han participat en els tallers del projecte Recicla amb els Cinc Sentits de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana Més de 276.000 persones han participat en els tallers del projecte Recicla amb els Cinc Sentits de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 276.000 persones han participat en els tallers del projecte Recicla amb els Cinc Sentits de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana

Han estat més de 276.000 les persones participant en els tallers del projecte Recicla amb els Cinc Sentits de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, des que es posara en marxa el dia 5 de juny de 2014. Des de llavors s'han realitzat més de 3.428 tallers divulgatius i activitats en el territori autonòmic per a tota la ciutadania, destacant les accions desenvolupades en centres docents. A Alacant, 938 tallers; a València, 2.050; i a Castelló, 440. Quant a la participació, la província de València ha registrat 154.770 persones; Alacant, 85.313; i Castelló, 36.100 participants.

Durant aquest període un equip de professionals d'Educació Ambiental ha recorregut centres infantils, col•legis de Primària, Instituts, Universitats, seus d'associacions i col•lectius ciutadans, Ajuntaments, i també ha participat en nombroses fires i esdeveniments relacionats amb el reciclatge, la protecció del medi ambient i el canvi climàtic. A més d'aquestes activitats, Recicla amb els Cinc Sentits ha desenvolupat una sèrie d'innovadors materials pedagògics per a la formació en el coneixement dels residus i els nostres hàbits ambientals davant el reciclatge.

Una dels senyals d'identitat d'aquest programa és el seu caràcter inclusiu, dedicant especial atenció a les persones amb capacitats diferents a través de l'engegada d'un ampli programa de tallers, realitzats amb la col•laboració de les organitzacions i ong d'aquests col•lectius a la Comunitat Valenciana, així com materials de treball específics.

És un complet projecte de tallers i altres accions docents i ciutadanes, totalment gratuïtes, que es desenvolupen al llarg del territori autonòmic per a compartir la importància del reciclatge, la necessitat d'implantar bones pràctiques ambientals i aprendre que molts dels residus que generem no són fem i poden ser recuperats.

Recicla amb els Cinc Sentits és un gran objectiu comú de tota la Comunitat Valenciana que cerca el compromís d'una societat responsable amb la protecció del medi ambient, fomentant nous valors, motivació i els llits per a la participació activa. 

Recicla amb els Cinc Sentits és un programa per a la sensibilització i conscienciació ciutadana sobre el reciclatge, la seua relació amb el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. És un programa de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, amb la participació dels Sistemes Col•lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP) per a la correcta gestió dels residus: Ecoembes, Ecovidrio, Fundación EcoRaee’s, Ambilamp, Fundación Ecotic, Fundación Ecolec, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolum, Europeam Recycling Platform, Tragamóvil y Sigre.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal