L'Ajuntament de l'Eliana ha incrementat fins al 60% les subvencions del transport als joves estudiants censats en el municipi L'Ajuntament de l'Eliana ha incrementat fins al 60% les subvencions del transport als joves estudiants censats en el municipi
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana ha incrementat fins al 60% les subvencions del transport als joves estudiants censats en el municipi

L'acord subscrit per a subvencionar el transport als estudiants suposa que aquests poden obtenir un títol de transport de nou mesos, amb data d'inici el dia 1 d'octubre de 2017 i validesa fins al 30 de juny de 2018.

L'abonament de transport preveu tres modalitats (1 zona, 2 zones o 3 zones) i tindrà un cost de 267 euros (1 zona); 333,20 euros (2 zones); i 397,75 euros (3 zones).

Per als joves que cursen els seus estudis a València (abonament requerit de 3 zones, ABC), el preu de l'abonament després de la signatura del conveni amb Metrovalència suposa un estalvi de 173,75 euros pels nou mesos de validesa respecte a l'abonament mensual.

A més, el govern municipal preveu convocar unes subvencions per als qui sol·liciten i obtinguen el títol del transport esmentat (A, AB o ABC) amb dues categories en funció de la renda. Les ajudes arriben a subvencionar fins al 60 per cent de l'import total de l'abonament per aquelles persones amb una renda familiar inferior a 29.821,56 euros, mentre que les rendes superiors a 29.821,57 euros tindran una bonificació del 40 per cent sobre el preu de l'abonament de transport satisfet.

El preu de la targeta física té un cost de 4 euros, mentre que les renovacions (els estudiants que ja van participar en el programa el curs passat) només abonaran dos euros. Les sol·licituds es realitzaran en el Centre Sociocultural de l'Eliana, a partir del 27 de setembre fins al 4 d'octubre, en horari de 9:00 a 13:00 hores.

En la pàgina web municipal (www.leliana.es) es troba la informació per a emplenar el model de sol·licitud i la documentació requerida.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les polítiques de Medi Ambient, Transport Sostenible i suport a la Joventut de l'equip de govern municipal. L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, promotor de la signatura del conveni amb Metrovalència el curs 2015-2016 i la renovació per al present, ha defensat "la importància d'aquest tipus d'acords per a recolzar als estudiants i reduir la pressió econòmica de les seues famílies, fomentant pràctiques sostenibles i promovent nous hàbits en el transport", i també ha recordat que l'Eliana ha sigut recentment guardonada per la Generalitat Valenciana per les seues polítiques en matèria de Mobilitat Sostenible.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal