Professors del CEIP Olivera de l'Eliana també podran fer 'Erasmus', en haver quedat en primer lloc el seu projecte en la província Professors del CEIP Olivera de l'Eliana també podran fer 'Erasmus', en haver quedat en primer lloc el seu projecte en la província
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Professors del CEIP Olivera de l'Eliana també podran fer 'Erasmus', en haver quedat en primer lloc el seu projecte en la província

10 professors del CEIP l'Olivera participaran en un programa d'internacionalització de l'ensenyament. És una iniciativa que permetrà al personal docent d'aquest centre educatiu viatjar a diferents països europeus, per conéixer nous mètodes de docència. El projecte del CEIP l’Olivera és que millor nota obté de tots els presentats des de València.

El projecte 'Europe enters the school. Walking towards the internationalition of the center' (és a dir, 'Europa entra en l'escola. Caminant cap a la internacionalització del centre') formarà part del programa Erasmus+, en la seua modalitat CA1. Açò suposa que un grup de docents d'aquest centre d'ensenyament visitaran diverses localitats europees per a incrementar els seus coneixements i després transmetre-li'ls als seus alumnes.

Aquests professors i professores del CEIP l'Olivera viatjaran a Regne Unit, Bèlgica, Itàlia, Finlàndia i Malta, on participaren en una sèrie de cursos de formació. Després, estaran presents en la manera en el qual es forma als alumnes en les ciutats de Vaasa (Finlàndia) i Lindome (Suècia). Tot açò serà finançat amb una subvenció europea.

L'objectiu d'aquest projecte és triple: incrementar el coneixement del professorat en la metodologia CLIL (que integra l'idioma anglés en matèries curriculars); adquirir coneixements relacionats amb les noves tecnologies; i una major internacionalització d'aquest centre, que obri les seues portes cap a un projecte europeu integrador, que s'obri a l'arribada d'estudiants de totes les cultures; d'aquesta manera, es fomenta la consciència ciutadana l'europea, sense que açò supose renunciar a les arrels valencianes del mateix CEIP l'Olivera.

Aquest projecte ha obtingut una gran valoració per part del Comité d'Avaluació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport... que ha atorgat, a través del SEPIE (Servei Espanyol Per a la Internacionalització de l'Educació), una nota de 93 punts (sobre un màxim de 100). Açò col•loca la proposta del CEIP l'Olivera com la 29 d'Espanya, la quarta a la Comunitat Valenciana i la primera en la província de València (entre els centres d'Educació Primària). Tot un èxit, si tenim en compte que és la primera vegada que participa aquest centre situat a l'Eliana.

L'alcalde de l'Eliana (Salva Torrent) i l'edil d'Educació (Eva Santafé) han coincidit en la seua felicitació al personal docent del CEIP l'Olivera: "Aquest cas és un nou exemple de la qualitat educativa que existeix a l'Eliana. Tenim uns professors que destaquen per la seua vocació didàctica i la seua passió per l'ensenyament, i desenvolupen diàriament un magnífic treball en l'educació dels nostres fills i filles".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal