La segona edició dels 'Premis al Mèrit Esportiu' de l'Eliana premiarà èxits i valors esportius La segona edició dels 'Premis al Mèrit Esportiu' de l'Eliana premiarà èxits i valors esportius
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La segona edició dels 'Premis al Mèrit Esportiu' de l'Eliana premiarà èxits i valors esportius


  • La Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació de Clubs Esportius (ACD) del municipi celebren dissabte que ve la segona edició dels 'Premis al Mèrit Esportiu': un certamen que premia no solament els èxits dels més de 3.000 esportistes inscrits en les Escoles Esportives Municipals, sinó als qui brillen per la seua trajectòria esportiva, el seu afany de superació o la seua capacitat per a transmetre els vertaders valors de l'Esport.
Dissabte que ve, a les 19:30 hores, l'Auditori Municipal de l'Eliana acollirà la segona edició dels seus 'Premis al Mèrit Esportiu', en els quals es reconeix no solament la trajectòria dels seus esportistes més destacats... sinó també a aquelles persones que, a través de l'Esport, han sabut transmetre valors com són el respecte pel rival, la companyonia, l'esperit de superació o la capacitat de millorar amb sacrifici.
L'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació de Clubs Esportius (ACD) del municipi s'encarreguen d'organitzar un certamen que aconsegueix reconéixer la labor de tots els elements que formen part de l'esport que es practica en el municipi: tant el dels mateixos esportistes com el dels seus entrenadors, professors i mestres, que els formen tant com a esportistes com també en l'àmbit personal.
Els 'Premis al Mèrit Esportiu' volen destacar la labor i l'esforç dels esportistes de l'Eliana, tant en els esports competitius, com els que no ho són. "L'important no és només el resultat obtingut", explica Eva Santafé (edil d'Esports en el consistori de l'Eliana). "Més enllà d'una bona marca, una medalla o un diploma, l'Esport ens ajuda a formar a millors persones".
"Evidentment, ens omple d'orgull que habitants de l'Eliana que practiquen esport en el nostre municipi tinguen ambicioses metes esportives: de fet, són bastants els i les esportistes que ja han aconseguit un nivell rellevant en l'actual panorama de competició, tant en l'àmbit autonòmic com en el nacional. Però, més enllà de premiar els assoliments i els reconeixements, des de l'Ajuntament volem transmetre uns valors a través de l'Esport, per a formar a persones tolerants i respectuoses, que empatitzen amb altres individus i que fan seus uns principis que poden aplicar-se a altres facetes de la vida", afig Santafé.
El president de la ACD l'Eliana, Vicente Zamora, també esmenta la importància del personal docent que forma als esportistes del municipi: "Són uns 150 formadors/as els qui ensenyen a xiquets i joves no solament a competir, sinó a respectar i a tenir un bon comportament en la pista. Creiem fonamental complir amb els objectius formatius, i treballem per a implicar en aqueixa tasca als pares dels xiquets i xiquetes que practiquen esport en els clubs que formen part de la nostra associació".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal