El grup 'Dones Progessistes de Bétera' va fer lliurament dels Premis en Lila per a 2017 El grup 'Dones Progessistes de Bétera' va fer lliurament dels Premis en Lila per a 2017
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El grup 'Dones Progessistes de Bétera' va fer lliurament dels Premis en Lila per a 2017

L'acte comptà amb una nombrosa representació de la societat beterana. L'event fou presentat per Ofelia Vila Hernández.

El Castell acollí el passat divendres el lliurament dels "Premis en Lilà "que atorga l'associació "Dones Progressistes de la Vila de Bétera". En esta ocasió els guardons anaren a parar a una associació –Alanna–, a la tiradora d'arc, Mari Carmen Rubio, als integrants i agents de la Policia Local de la Comissió Municipal de la Violència de Gènere –Aitor Serrano, Ana María Palacios i Leopoldo Navarro– i a la gerent de la Cooperativa Agrícola de Pego, Teresa Morell. 

Els premiats:

Aitor Serrano, Ana María Palacios i Leopoldo Navarro. Integrants  de la Comissió Municipal de la Violència de Gènere, per la seua dedicació i atenció integral, propera i sensible amb les víctimes de la violència de gènere. Lliurà el premi la regidora de la Dona i Igualtat, Maite Bes.

Mari Carmen Rubio Larrión. Atleta paralímpica en la especialitat de Tir amb Arc, per la seua exitosa trajectòria. Des de 1996 campiona d'Espanya de Tir amb Arc adaptat. Posseïdora de tots els rècords nacionals en esta modalitat. Lliurà el premi Julio Córdoba Lucas, President de la Federació de Tir amb Arc de la Comunitat Valenciana.

Associació Alanna. Entitat sense ànim de lucre, la finalitat de la qual és treballar per aconseguir la inclusió social de les dones en situació de vulnerabilitat i les seues famílies, mitjançant la intervenció integral des de la perspectiva de gènere. Lliurà el premi Susana Gisbert. Fiscal portaveu de l'Audiència de València i especialista en Violència de Gènere. Premiada per Dones Progressistes en 2102.

Teresa Morell. Gerent de la Cooperativa de Pego, pel seu compromís per aconseguir la Igualtat d'Oportunitats plena entre homes i dones. Per les seues activitats de sensibilització i formació en matèria d'Igualtat per tal d'evitar la discriminació de gènere en tots els aspectes laborals. Lliurà el premi el secretari autonòmic d'agricultura i desenvolupament rural, Francisco Rodríguez Mulero.
[Img #9284]
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal