Bétera: Dijous passat es presentà al Castell la cinquena edició de la Marxa Cicloturista AVAPACE Bétera: Dijous passat es presentà al Castell la cinquena edició de la Marxa Cicloturista AVAPACE
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera: Dijous passat es presentà al Castell la cinquena edició de la Marxa Cicloturista AVAPACE

Bétera es torna novament acollidora amb la marxa cicloturista d'ajuda a la paràlisi cerebral 
Dijous es presentà al Castell la cinquena edició de la Marxa Cicloturista AVAPACE (Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral) que se celebrarà a Bétera el proper diumenge 25 de juny per segon any consecutiu. Esportistes del món de la biclicleta com Samuel Sánchez, Quique Gutiérrez o Ángel Casero; de l'atletisme com Marta Fernández, i del futbol com David Albelda, Ferran Giner i Paco Camarasa, s'han unit a la iniciativa solidària junt a moltes empreses en una gran festa de l'esport que busca donar suport a les families que tenen fills amb paràlisi cerebral. 

[Img #9298]
Foto de família de la presentació a Bétera

L'acte el presentà Concha Baeza qui s'encarregà d'anar donant veu a totes les persones que s'han implicat en esta marxa. L'objectiu d'enguany és arribar als mil inscrits, el que suposaria més ajuda econòmica per a l'associació que impulsa esta gran festa de la bicicleta.

Durant l'acte es lliuraren diferents regals que reberen entre d'altres l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, per l'esforç i col·laboració de l'ajuntament en la Marxa Avapace; Ángel Casero, l'ex ciclista i actual director de la Volta a la Comunitat Valenciana, per facilitar que en una etapa els xiquets amb paràlisi cerebral i els seus pares facen el recorregut ciclista amb bicicletes adaptaes; i Raúl Cernuda, president del Club Ciclista Bétera, pel treball que realitzen cada any en la marxa.
L'agraïment es feu extensible a totes les empreses patrocinadores i a la Guàrdia Civil pel control del trànsit que realitzen el dia de la prova. Enguany el padrí de la V Marxa Avapace serà el ciclista Samuel Sánchez.

Pepe Marquina (president d'Avapace) felicità l'alcaldessa, Cristina Alemany i l'Ajuntament de Bétera per la implicació i ajuda. Marquina recordà que no sempre han tingut a les administracions públiques al seu costat. També parlaren Amadeo Olmos (President de la Federació Valenciana de Ciclisme) i Rafa García (President del Club Ciclista Avapace). Emotiu fou el vídeo previ al lliurament del maillot a Ángel Casero amb el record de l'experiència d'AVAPACE dins de la mateixa competició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. Un moment que fou aprofitat per remarcar que La Volta té un maillot –el del millor jove de la cursa– que és solidari ja que porta el nom d'AVAPACE.

Cristina Alemany animà els presents a inscriure's en la Marxa Cicloturista "per donar suport. Tant a les persones amb paràlisi cerebral com a les seues famílies". L'alcaldessa també recordà que en esta edició al costat de l'ajuntament, també estan col·laborant la Diputació i la Generalitat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal