L'Associació 'València Dancing Forward' beca per tres mesos a 12 joves ballarins internacionals que residiran a La Pobla i actuaran en la Comunitat L'Associació 'València Dancing Forward' beca per tres mesos a 12 joves ballarins internacionals que residiran a La Pobla i actuaran en la Comunitat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació 'València Dancing Forward' beca per tres mesos a 12 joves ballarins internacionals que residiran a La Pobla i actuaran en la Comunitat

El dilluns dia 29 d'agost,​ la regidora de cultura,​ Beatriu Palmero​, i d’educació​ Regina Llavata donaran la benvinguda als dotze ballarins en la C​asa de la Cultura​ de la localitat.
 
12 ballarins​ de diferents nacionalitats (Itàlia, Noruega, Equador) i també espanyols s'allotjaran durant tres mesos a​ La Pobla de Vallbona.​ Són ballarins d'entre 18 i 25 anys que han obtingut una beca de setembre a desembre per part de l’associació València Dancing Forward.
 
València Dancing Forward va ser creat per a fomentar i difondre la dansa com a eix vertebrador de la Comunitat Valenciana de fet és una associació sense ànim de lucre que vol p​otenciar​ la dansa, l'educació i la integració social a través de dues línies d'acció:
 
- Un programa de beques​ per a ​12 ballarins s​eleccionats entre les millors escoles de dansa de la Comunitat Valenciana i d’Europa
- Tallers de sensibilització​ dirigits a persones en ​risc d'exclusió social,​ xiquets i xiquetes, dones maltractades i discapacitats.
 
Els 12 ballarins s'allotjaran durant els tres mesos a La Pobla de Vallbona a càrrec de l'associació i es prepararan durant els tres últims tres dies d'agost en instal·lacions cedides per l'ajuntament. Treballaran en peces professionals, tractaran amb ballarins de gran trajectòria professional i interpretaran un repertori d'una gran qualitat professional, clàssic i contemporani.
 
València Dancing Forward vol fer de pont entre aquests ballarins i les companyies professionals. També pretén acostar la dansa i totes les seues possibilitats educatives als joves.
 
A més, des de la regidoria de cultura s'ha facilitat la col·laboració entre aquesta associació i la EMAE ​(Escola de Música i Arts Escèniques) perquè alguns alumnes/as s'enriquisquen de la presència d'aquests ballarins professionals i puguen participar en un taller de dansa i la seua posada en escena en l'espectacle del dia 23.
 
Una ​coreografia de Joan Crespo​, poblà, ballarí professional i cofundador de VDF, serà el que s’ensenyarà en el taller.

Hi ha més informació en la pàgina web de l'Associació, al seu facebook i a l'EMAE

 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal