l'Eliana aprova una baixada de la Taxa de Gestió de Residus per a 2016, voten en contra el PP i Compromis l'Eliana aprova una baixada de la Taxa de Gestió de Residus per a 2016, voten en contra el PP i Compromis
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Eliana aprova una baixada de la Taxa de Gestió de Residus per a 2016, voten en contra el PP i Compromis


El Ple va aprovar també l'engegada del servei de recollida de restes de tala domiciliària.

El Ple de l'Ajuntament de L'Eliana ha aprovat, amb els vots en contra de PP i Compromís, la baixada de la Taxa de Gestió de Residus per a l'any 2016. La rebaixa es produeix com a conseqüència de la modificació de la destinació final dels residus vegetals que s'arrepleguen en el municipi, passant a ser dipositats en les instal·lacions de Consorci València Interior i per tant gestionada la seua eliminació per aquest ens.
Aquesta modificació, que suposarà una reducció dels costos del servei de 78.586,80 € a l'any, permetrà una reducció en la part de la quota del rebut que en el mes de juny d'enguany pagaran els veïns els habitatges dels quals es troben en la modalitat "amb vegetals".
En el mateix Ple es va aprovar també la incorporació d'un altre servei molt demandat pels ciutadans com és la recollida de les restes de tala domiciliària, que segons l'ordenança actual havien de gestionar particularment els veïns i que ara passaran a prestar els Serveis Municipals.
D'altra banda, tal com va quedar reflectit en l'aprovació dels Pressupostos Municipals per a 2016, en el mes de febrer entrarà en funcionament una nova màquina d'escombratge per a la zona d'habitatge extensiu que permetrà una reducció considerable de la freqüència de neteja en aquesta zona.
Segons Marta Andrés, regidora delegada de Serveis Urbans, "la millora en el servei de neteja vial és un compromís que teníem amb la ciutadania per a aquesta legislatura i hem volgut donar-li màxima prioritat incloent-ho en el primer pressupost. Estem convençuts que la incorporació del servei de recollida de la tala, amb l'increment de la neteja als carrers, va a millorar molt l'aspecte de les nostres zones residencials".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal