Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria conmemorarà amb activitats culturals, per primera vegada, la festivitat del 9 d'octubre.

Les activitats es realitzaran entre el dia 8 i el 10
(L'Ajuntament de Llíria celebrarà enguany activitats culturals per a commemorar la festivitat del 9 d'octubre. Els actes programats, organitzats per la regidoria de Cultura, donaran començament el dijous, dia 8, amb el concert que oferirà la Banda Musical UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans.
La jornada central d'estes celebracions tindrà lloc el 9 d'octubre. A les 11.00 hores, es realitzarà una cerimònia institucional a l'edifici Multiusos que combinarà també literatura, música i danses valencianes.
Posteriorment, a partir de les 12.00 hores, s'iniciarà una cercavila que finalitzarà a l'església de la Sang, amb la participació de la Corporació municipal i les entitats culturals i cíviques de la localitat.
Ja a la nit, a les 22.00 hores, l'esplanada de l'església de la Sang acollirà l'espectacle musical "Sis veus per al poeta", en homenatge a Vicent Andrés Estellés.
Les activitats preparades arribaran a la seua fi el dissabte 10 d'octubre, en el que s'inaugurarà l'exposició "La Diputació de València i el patrimoni cultural. Quinzes anys d'història". L'acte començarà a les 20.00 hores a l'edifici Multiusos de Llíria.
El regidor de Cultura, Paco García, ha invitat tots els veïns i entitats locals a "participar en estes celebracions que des de la cultura i el caràcter festiu propi pretenen reivindicar tots junts les senyes d'identitat del poble valencià, ja que hem volgut recuperar estos actes perquè els llirians i llirianes també se senten plenament partícips de la commemoració del 9 d'octubre".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal