Bétera recuperarà construccions de la Memòria Històrica creant diversos llocs de treball Bétera recuperarà construccions de la Memòria Històrica creant diversos llocs de treball
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera recuperarà construccions de la Memòria Històrica creant diversos llocs de treball

Ha hagut un procés de selecció de quatre peons que treballaran els pròxims mesos per posar en valor el Centre Fortificat de "Casamatas del Corral del Quirro" i Casamatas de la Jonquera II".
L'Ajuntament de Bétera ha fet públics els noms dels quatre veïns seleccionats per a treballar durant els pròxims dos mesos en l'adequació de les trinxeres i fortificacions de "Casamatas del Corral" i "Casamatas de la Jonquera II". La contractació es produix gràcies al programa EMCORP que ha diposat d'una subvenció d'uns 8.000 € per a pagar els salaris.
Estes ajudes van destinades a promoure la creació d'ocupació mitjançant la contractació d'aturats per prestació de servicis d'interès general i social als municipis turístics valencians declarats pel Consell.
 En el nostre municipi, comportarà l'adequació del Centre Fortificat de "Casamatas del Corral del Quirro" i "Casamatas de la Jonquera II". Importants construccions bèl·liqes que es consolidaren durant el transcurs de la Guerra Civil.

Els treballs, que es duran a terme per a la millora del centre fortificat i del seu entorn, estaran supervisats pel tècnic competent i consistiran fonamentalment en neteja i desenrunament de trinxeres, búnquers i entorn, adequació paisatgística, és a dir; eliminació de vegetació al·lòctona que impedix la visió íntegra de tots els elements que configuren el centre fortificat, habilitació de sendes de trànsit i senyalització, fonamentalment.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal