Bétera dedicarà la major part dels 784.000€ de la subvenció de Diputació a Parcs infantils,camins i víes púibliques Bétera dedicarà la major part dels 784.000€ de la subvenció de Diputació a Parcs infantils,camins i víes púibliques
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera dedicarà la major part dels 784.000€ de la subvenció de Diputació a Parcs infantils,camins i víes púibliques

Una decisió que per el poc temps del termini per a comunicar-ho a la Diputació, 10 dies, ha hagut de ser presa pel govern local, sense participació de cap tipus, ni aportació ciutadana
L’ajuntament de Bétera s'ha adherit a les ajudes de la Diputació de València amb la sol·licitud de prop de 784.000 euros per tal d’acometre importants obres en el municipi, com ara la pavimentació de camins i carrers, millores en els parcs infantils, la creació d’un pou de sanejament, l’eliminació de barreres arquitectòniques, la canalització de la fibra òptica per als edificis municipals o la restauració de 82 peces arqueològiques per al museu.
L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, mostrà ahir la seua satisfacció en la sessió plenària per la redacció dels diferents projectes que s’han presentat a la Diputació en temps rècord, ja que les quantioses ajudes corresponen al present any i apenes hi hagué una setmana per confeccionar les partides. La batllessa donà les gràcies als tècnics municipals pel treball realitzat a contrarrellotge i recordà que, per exemple, la subvenció servirà per dotar de contingut el Museu de les Cultures, amb la restauració de les peces arquològiques, i així reforçar i posar en valor el patrimoni històric de la ciutat.
Aquestes són les inversions previstes per partides:
Parcs infantils. 241.234,88 €. Parcs dels carrers Olocau/Marines, plaça Cueta Blanca, carrers Calvari/Ramon y Cajal, plaça Antic Regne i avinguda de la Constitució.
Vies Públiques I. 241.998,78 €. Repavimentació del vial d’accés a la plaça Roja, calçada de la rodona situada entre “Las Fuentes”, “Esmeralda” VI i VII i Camarena plaça III, bandes de seguretat al carrer Calàndria i trams de Morvedre, Caruana, Colón Estació i Llarg, Trinquet, Calvari i Higinio Sancho.
Camins veïnals.  240.857,71 €. Pavimentació del camí de la Pobla, camí d’accés a la Lloma del Mas, “Camino de los Venteros”, camí de la Torre i camí de la Vall de Flors.
Patrimoni Històric. 15.000 €. Restauració de 82 peces arqueològiques per al Museu de les Cultures de Bétera.
Sanejament. 10.083,54 €. Projecte d’execució del pou de sanejament i col·lector al carrer “Esmeralda” de Mas Camarena.
Gestió de Patrimoni. 11.253 €. Canalització soterrada per a la instal·lació de fibra òptica per a la comunicació dels edificis municipals de l’entorn BIC del Castell, Albereda i carrer Major.
Vies públiques II. 23.406,56 €. Projecte d’eliminació de les barreres arquitectòniques: modificació de l’escala a l’Albereda.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal