IV Aplec Camp de Túria tindrà lloc a Llíria aquest cap de setmana (divendres 4 i dissabte 5) IV Aplec Camp de Túria tindrà lloc a Llíria aquest cap de setmana (divendres 4 i dissabte 5)
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

IV Aplec Camp de Túria tindrà lloc a Llíria aquest cap de setmana (divendres 4 i dissabte 5)

Serà la quarta edició i estarà preparat, fins i tot per a vèncer als elements (plutja).

Els actes es desenvoluparan des de la vesprada del divendres 4 i explicaran a més d'activitats per a nanos, sopar popular i xarrades,




 Música en Valenciá divendres i dssabte

Dues activitats musicals, el divendres en el Pavelló Pla de l'Arc (entrada gratuïta) intervindrà Maria Faubel, després sopar amb entrepans a 3€.

L'altra, el dissabte concert musical en valencià,

Kig Kong Boy, ZOO, La Gossa Sorda o puxa discos La Fucktoria
Les entrades anticipades per al concert de dissabte estaran a la venda fins el divendres 4 de setembre als punts de venda establerts i, el mateix divendres, en el Punt Aplec al Pavelló Pla de l'Arc de Llíria. Podeu consultar els punts de venda a: http://apleccampdeturia.blogspot.com.es/p/punts-de-venda_21.html


Xarrada - dissabte 5

Taula redona que, enguany, duu per títol "juntes recuperem sobiraníes".  Comptarà amb: Josep Manel Busqueta, membre del seminari d'economia crítica Taifa; Montse Venturòs, militant de la CUP i alcaldessa de Berga; Pablo Torró per part de la Plataforma per la sobirania alimentària del País Valencià; Finalment, Marta Martín, per part d'Arran i de l'Aplec de Camp de Túria, serà l'encarregada de presentar i moderar l'acte que serà el dissabte 5 de setembre a les 17 hores a l'espai multiusos de Llíria.






Les activitats de divendres i dissabte de matí són en un espai cobert i també tenim alternativa per al concert de dissabte. Només quedarien pendents de possibles modificacions la cercavila, la ruta guiada i el cercatasques (aquest últim, en tot cas, no es suspendrà). Si hi haguera qualsevol canvi ho anunciaa per les xarxes socials, estigueu atentes!  

El  el dissabte 5 de setembre un CORREFOC a càrrec de la Colla de Dimonis de Campanar. Totes les persones podran participar del correfoc i entrar a ballar amb els dimonis.
Ara bé, per fer-ho, cal mantindre unes mínimes MESSURES DE SEGURETAT:
- No porteu roba de teixit sintètic, ni altres elements inflamables. 
- La roba ha de ser de cotó. 
- Busqueu la més antiga i/o vella que tingueu. 
- Poseu-se barret o gorra, preferiblement amb visera. 
- Poseu-se ulleres per tal de protegir els ulls. 
- Porteu botes o sabates tancades. 
- Si eixiu a ballar amb els dimonis, feu-ho al seu costat, tractant de no destorbar el seu ritme i el seu moviment, i seguint-los en el seu ball. 
- Tingueu en compte que balleu amb foc. 
- Les persones no pertanyents a la colla no poden encendre cohets, ni eixides, ni cap altre producte pirotècnic. 
- No es permet pegar-li foc a cap cohet si no són els que porta la colla de dimonis i pels integrants de la mateixa.




Programa senser, les activitats de divendres i dissabte de matí són en un espai cobert i també tenen alternativa per al concert de dissabte. Només quedarien pendents de possibles modificacions la cercavila, la ruta guiada i el cercatasques (aquest últim, en tot cas, no es suspendrà). Si hi haguera qualsevol canvi ho anunciaa per les xarxes socials, estigueu atentes!


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal