L'Eliana acollirà refugiats L'Eliana acollirà refugiats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana acollirà refugiats

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha anunciat que es va a realitzar un registre de famílies que s'oferisquen a acollir refugiats i a prestar-los altres ajudes.

L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat la seua intenció de cooperar en l'atenció de persones refugiades procedents del conflicte sirià i altres països en guerra.

“L'Eliana té un caràcter obert, solidari i integrador, especialment amb aquelles persones que es veuen obligades a fugir de l'horror de les guerres” ha assenyalat l'alcalde de l'Eliana. I ha afegit, “fa anys l'Eliana ja va obrir les portes de les seues cases amb motiu de la guerra de Bòsnia i, en esta ocasió, tornarem a estar a l'altura”.

L'Ajuntament de l'Eliana posa a la disposició de la ciutadania el correu electrònic alcaldia@leliana.es per a sol·licitar la col·laboració de la ciutadania. A través d'aqueix correu electrònic es gestionarà la cooperació amb les famílies que desitgen col·laborar i s'informarà de la reunió que tindrà lloc la setmana pròxima amb els interessats per a informar dels diversos procediments.

L'Ajuntament de l'Eliana sol·licita als veïns i veïnes que compten amb disponibilitat i voluntat de cooperació la seua participació en esta iniciativa d'ajuda humanitària.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal