La Pobla vol dinamitzar el sector de la música i ha mantingut una reunió amb ells La Pobla vol dinamitzar el sector de la música i ha mantingut una reunió amb ells
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla vol dinamitzar el sector de la música i ha mantingut una reunió amb ells

Els representants de diferents col.lectius musicals de la Pobla de Vallbona s’han reunit amb el regidor de Música, Fran Esteban, per tal de dinamitzar les activitats musicals del poble, on hi ha una llarga tradició musical.

Es prepara una nova escola de música que oferisca disciplines de música moderna i tradicional

Una de les propostes més destacades de l’equip de Govern és la creació d’una nova Escola de Música Moderna i Tradicional per tal d’ampliar l’oferta actual. Un projecte en el qual ja treballa la regidoria de Música i Festes del consistori.

L’objectiu és promocionar i col.laborar amb la resta d’iniciatives de la comarca per tal de fer intercanvis i dinamitzar les activitats musicals no només a la Pobla de Vallbona sinò a tot el Camp de Túria. 

La Pobla de Vallbona conta amb un important teixit associatiu a l’àmbit musical amb la presència de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona, La Pobla en Directe Associació Musical, el Grup de Danses de La Pobla de Vallbona i L’Espenta de Vallbona.

Altra de les prioritats és estrenar i difondre les obres del compositor local Arturo Balaguer així com contar amb  la participació de la soprano Pilar Marco, veïna de la Pobla de Vallbona.
Ja s’han creat diferents àrees de treball dividides en música clàssica, música moderna, música tradicional i danses així com noves tendències musicals.
Està prevista una nova reunió per al proper octubre amb tots els representants del sector musical de la Pobla de Vallbona, un municipi amb una important tradició musical. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal