Benissanó: Nou prèstec afegit al Pla d'Ajust per 1.600.000 euros de deutes generades pel PP, que vota en contra Benissanó: Nou prèstec afegit al Pla d'Ajust per 1.600.000 euros de deutes generades pel PP, que vota en contra
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benissanó: Nou prèstec afegit al Pla d'Ajust per 1.600.000 euros de deutes generades pel PP, que vota en contra

El deute del municipi, de més de 4 milions d'euros, motiva que el consistori governat enguany pel PSPv aprove en solitari la mesura
En el Ple de l'Ajuntament de Benissanó celebrat el passat 20 d'agost, l'equip de govern del PSOE va aprovar adherir-se al Fons d'Ordenació que ha publicat el Ministeri d'Hisenda del govern d'Espanya amb el vot en contra del Partit Popular.
L'adhesió a aquest Fons d'Ordenació diu el municipi "és necessari per poder fer front als pagaments del deute que ens va deixar el govern del PP, i que supera els 4 milions d'euros". Des de l'equip de govern s'afegeix que, per poder donar aquest pas, "és necessari presentar un Pla d'Ajust, que ha estat desenvolupat per l'actual govern socialista".
La proposta del PSOE va comptar amb el vot negatiu del PP, postura que va sorprendre als socialistes de Benissanó: "La postura del Partit Popular és impossible d'entendre. Han deixat un deute municipal de més de 4 milions d'euros i, en aquests moments, a l'Ajuntament li resulta impossible fer front al pagament del segon préstec, sol·licitat pel propi PP, d'1.692.085 euros".
"Aquest préstec implica que l'Ajuntament ha de pagar més de 70.000 euros cada trimestre, quantitat inassumible per a les arques municipals de Benissanó. Si no ens adherim ara al Fons d'Ordenació del Ministeri d'hisenda, no podrem pagar les nòmines dels treballadors municipals. Per ventura és això el que pretén el PP?", afegeixen els actuals dirigents del municipi.
El Partit Popular diu "ser conscient de la situació econòmica de l'Ajuntament" (sense arribar a emprar qualificatius per definir-la), però reclama "més transparència, diàleg i consens". Replica el PSOE que són tres característiques que mai han definit la forma de governar del PP de Benissanó.
Els populars asseguren que no es va explicar en el Ple com van afectar les mesures aprovades per l'equip de govern socialista al municipi, si implicaran una pujada d'impostos o si suposaran una pèrdua en la qualitat dels serveis municipals. El PSOE replica que es va informar degudament en el Ple, explicant que no hi haurà acomiadaments i que es van a millorar els serveis públics "que havien estat abandonats pels successius governs del PP. Hi ha serveis deficitaris i buscarem les fórmules perquè tinguin l'impacte menys negatiu possible en les arques públiques".
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal