València: Marco Fornés nou Coordinador local d'EUPV de València i Cristina Rubio s'encarregarà d'Organització València: Marco Fornés nou Coordinador local d'EUPV de València i Cristina Rubio s'encarregarà d'Organització
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

València: Marco Fornés nou Coordinador local d'EUPV de València i Cristina Rubio s'encarregarà d'Organització

El nomenament dut a terme pel màxim òrgan de direcció local, ahir dilluns,  va acordar tots dos nomenaments fins a les pròximes eleccions generals.

Tant Amadeu Sanchis com Rosa Albert, regidors durant la passada legislatura, seguiran formant part del Consell Polític i s'han oferit per a assessorar i ajudar a l'executiva encarregada de dirigir la formació d'esquerres fins als comicis del pròxim mes de novembre.

Marcos Fornés y Cristina Rubio, s'han rodejat de companys i companyes amb àmplia experiència en el treball municipal i coneixedors de les problemàtiques dels diferents barris de la ciutat de València, i s'han manifestat segurs que "Esquerra Unida va a seguir treballant per millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes des del carrer i anem a estar vigilants perquè el nou equip de govern complisca el promès i l’aplicació vertaderes polítiques d'esquerres, sobretot en l'àmbit social, que ajuden a la ciutadania a recuperar molts dels drets perduts durant els anys de govern popular”. 

El Consell Polític va considerar ahir prioritari guanyar la Moncloa per a la majoria social desallotjant al Partit Popular Per açò, es va decidir dedicar tots els seus esforços en les pròximes Eleccions Generals “per a retornar a la ciutadania els drets socials que l'actual govern central ens ha llevat”, ha declarat el nou coordinador.

Marco Fornés Mifsud, de 37 anys i Educador Social, ha estat exercint fins a l'actualitat les labors de coordinació de l'Àrea de Benestar Social d'EUPV i coordinador del col•lectiu del Marítim d'Esquerra Unida de la ciutat de València. Així mateix, també és membre del Comitè Local del PCPV de València ciutat, on ha ocupat les secretaries de Comunicació i Moviments Socials. També ha sigut coordinador d’ALEAS d'EUPV, àrea que treballa en favor dels drets de les persones LGTBI.

Per la seua banda, Cristina Rubio Alcañiz, també de 37 anys i subinspectora d'Ocupació i Seguretat Social, ha sigut vocal de la Junta Municipal de Russafa per EUPV en la legislatura 2011-2015 i és la coordinadora del Col•lectiu de la formació d'esquerres de Russafa-Malilla. En les últimes eleccions municipals ocupava el número 5 de la llista que va presentar EUPV a l'Ajuntament de València.
Marcos Fornés i Cristina Rubio

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal