L'Eliana: Ximo Puig visita el Centre d'Emergències 112 en companyia de l'alcalde, Salva Torrent i Jose Maria Angel L'Eliana: Ximo Puig visita el Centre d'Emergències 112 en companyia de l'alcalde, Salva Torrent i Jose Maria Angel
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Ximo Puig visita el Centre d'Emergències 112 en companyia de l'alcalde, Salva Torrent i Jose Maria Angel

Una visita esperada i necessària per conèixer de primera mà la situació real del Centre d'Emergències de la Generalitat que es troba en el nostre municipi.
Saludant  la Plaça de l'Eliana . L'Alcalde i el President a veïns davant Jose Maria Ángel


La visita ha tingut especial ressò al municipi perquè ha estat de la mà del qui va ser alcalde Jose Maria Àngel, recentment nomenat director general de Eemrgencies i per tant al capdavant del Centre que es troba, precisament, en el municipi del que era alcalde fins fa uns mesos.

Després de la visita, les explicacions adequades i el coneixement de primera mà del funcionament del mateix, el President, el nou alcalde de l'Eiana, Salva Torrent, el nou director general d'Emergències José Maria Àngel i un xicotet grup, s'han desplaçat caminant fins el centre del municipi de l'Eliana, a on han passejat tranquil·lament, aprofitant per saludar als que es trobaven a les terrasses de la Plaça del País Valencià.

La visita coincideix huí dissabte 11 de juliol en plenes festes del municipi, per la qual cosa el President, sens dubte, ha volgut fer aquest reconeixement al nostre municipi i als nostres veïns es.

La vistia al 112 d'emergències de la Generalitat es produeix tres dies després que el propi President, juntament amb José Maria Ángel també visitaren el punt Zero de l'incendi de Montan a Castelló, a data de huí feliçment controlat.

El Centre 112 no més s'ha acabat la visita
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal