L'Eliana 20 de Juliol Nit de Sant Elies: Carles Denia i la nova Rimaire (l'home insomne) L'Eliana 20 de Juliol Nit de Sant Elies: Carles Denia i la nova Rimaire (l'home insomne)
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana 20 de Juliol Nit de Sant Elies: Carles Denia i la nova Rimaire (l'home insomne)



Nit de Sant Elies Carles Denia l'Eliana
Dilluns, Juliol 20, 2015 - 21:30

Nit de Sant Elies: Carles Denia i la nova Rimaire (l'home insomne)
Dilluns 20 de juliol, coincidint amb el dia de Sant Elies, el Centre d’Estudis Locals de l'Eliana-CEL, organitza i convoca els Premis Sant Elies.
En aquesta ocasió els guardonats son Conxa Montaner i Ràdio Túria. Rebran mencions postumes de reconeiximent Rafa Prats i Luis Oteo, membres del CEL desapareguts. Una nit amb sopar típic valencià en el que cada any es fa reconeixement a persones o entitats que han fet poble sense saber-ho. Com fi de festa, Carles Dénia, un dels màxims exponents del folklore valencià, ens musicarà la nit presentant en primicia i amb tota la seua banda el nou treball “L’home insomne”.
Entrades per sopar+espectacle: 20€ - Sols espectacle: 10€.
Venda anticipada: Bar Torrent, Info@celdeleliana i tel. 678 57 80 17.
Torre del birrei, 20 de juliol. Sopar a les 21:30h – Lliurament de premis i espectacle: 23h
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal