L'Ajuntament de Llíria sol·licita a la Generalitat la construcció del nou IES Camp de Túria L'Ajuntament de Llíria sol·licita a la Generalitat la construcció del nou IES Camp de Túria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria sol·licita a la Generalitat la construcció del nou IES Camp de Túria

El ple de l'Ajuntament de Llíria va acordar ahir sol·licitar a la Generalitat Valenciana el compliment del compromís de construcció del nou IES Camp de Túria. La regidora d'Educació, Carmen Feltrer, ha assenyalat que “es tracta d'una infraestructura educativa fonamental per al municipi i ja s'han donat tots els passos necessaris perquè es puga executar aquesta obra”.

En aquest sentit, la regidora ha explicat que el Consistori “va acordar en sessió plenària celebrada el 31 de juliol de 2008 cedir a la Generalitat una parcel·la en la zona de Mura per a l'edificació de l'institut en reposició del centre existent”.

Igualment, la Conselleria d'Economia va emetre una resolució al setembre de 2009 per la qual acceptava la cessió del solar de 19.864 metres quadrats, amb la condició a més realitzar les instal·lacions educatives en un termini màxim de cinc anys i mantenir l'ús durant almenys els trenta següents.

De la mateixa manera, l'anterior Consell va licitar les obres de construcció de l'IES Camp de Túria mitjançant anunci en el Diari Oficial de la Unió Europea publicat el 5 de febrer de 2010. I al febrer de 2011, va registrar a nom de la Generalitat la parcel·la cedida pel municipi edetà.

Per tot açò, Carmen Feltrer ha incidit que “ha de ser una actuació prioritària dels nous gestors autonòmics, perquè no cal oblidar tampoc que el centre compta amb aules prefabricades des de fa més de 30 anys i els seus usuaris mereixen unes noves instal·lacions més àmplies i modernes per a donar resposta a les necessitats actuals”.

“Aquest equipament és molt important per a Llíria, com a molts altres projectes educatius que s'han quedat pendents en els últims anys i la nostra voluntat és poder desenvolupar-los per a millorar i renovar totes aquestes infraestructures”, ha manifestat la regidora, qui també ha informat que l'alcalde Manolo Civera ja ha sol·licitat una reunió amb el nou conseller d'Educació per a tractar aquesta i altres qüestions.

El ja vell i antic IES  Camp de Túria xicotet i amb barracons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal