La Pobla:Aquest divendres el govern local informarà de les seues línies d'actuació sobre l'esport per a la legislatura La Pobla:Aquest divendres el govern local informarà de les seues línies d'actuació sobre l'esport per a la legislatura
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla:Aquest divendres el govern local informarà de les seues línies d'actuació sobre l'esport per a la legislatura

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona presentarà el proper divendres les línies generals d’actuació en matèria d’esports per a la legislatura. La presentació porta per títol ‘Una nova època de participació per a l'associacionisme esportiu de base de la Pobla de Vallbona’, i es farà a les 19 hores al Saló d’Actes del Centre Social.

La regidoria d’Esports ha convidat als equips directius de les diferents entitats i associacions esportives del municipi, per tal que coneguen de primera mà els criteris d'actuació que regiran les accions de govern durant els propers anys. 

L’exposició la portarà a terme l’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, la regidora d’Esports, Iris Marco i el tècnic esportiu de l’Ajuntament, José Manuel Brotons, que aprofitaran per a prendre el primer contacte amb les organitzacions esportives sense ànim de lucre del poble. 

També està previst que es done a conéixer la posició de l'Ajuntament pel que fa a la publicació de l'estudi elaborat pel CSD, la inspecció del Treball i Seguretat Social i la Tresoreria General de la Seguretat Social, que proposen regularitzar la relació laboral dels treballadors de clubs i associacions esportives sense ànim de lucre.

A més a més es farà un repàs dels diversos tipus d'activitat que poden desenvolupar-se en aquestes organitzacions i les obligacions administratives, fiscals, comptables i laborals que han de complir les entitats i associacions esportives, a més d’altres qüestions relacionades amb l’esport i l’associacionisme, i totes les preguntes i inquietuds que puguen sorgir en el torn de preguntes que es farà en acabar les exposicions.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal